Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 aprilie 2019

Pro sau contra?

   În aceste momente, centrul capitalei este practic blocat: sute, dacă nu mii de taximetriști din București și din țară cer insistent guvernului eliminarea concurenței! Pentru că nu trebuie să ne împiedicăm în bălmăjelile câtorva nespălați cum că aplicațiile le-ar reduce numărul de clienți, înainte de a ne așeza de o parte sau alta a discuției, trebuie să aflăm că taximetriștii doresc nici mai mult nici mai puțin decât suprimarea concurenței! Adică, acești gingași bebeluși care nu te iau cu copilul bolnav în mașină pentru că „domnul” împuțit de la volan se retrage, are cursă ori pur și simplu nu „vrea mușchii lui”, acești suavi și bine intenționați conducători auto care sunt principalii autori ai haosului din traficul bucureștean, acești drăgălași huligani organizați în bande de multe ori criminale, ei bine, acești NESIMȚIȚI NOTORII cer, nici mai mult, nici mai puțin decât lichidarea concurenței! Dintr-o dată au probleme și familii și copii (alea la care se duc râzându-ți în nas când te lasă în ploaie sau viscol pentru că „se retrag” dar de fapt este cursa în opinia lor prea scurtă și ieftină pentru a merita efortul) și NOI, NOI CEI SUPĂRAȚI PE EI, trebuie să-i înțelegem! Să-i înțelegem și să-i lăsăm în continuare să funcționeze ca o haită de prădători ce sunt, da?
   Așadar, lor nici prin gând nu le trece că schimbarea atitudinii, a mașinilor și curățeniei acestora, comportamentul civilizat, igiena șoferilor și lipsa manelelor le-ar aduce clienți în dauna „aplicațiilor”, nu, ei cer pur și simplu omorârea concurenței!

   Ω

   Am înțeles că jandarmeria deși nu și-a terminat gazele lacrimogene le păstrează pentru fioroșii care cu copii mici în brațe îl înjură pe dragnea, așa că nu ne miră lipsa de reacție a autorităților, dar ... 
GUVERNUL NU POATE REGLEMENTA DE LA ZERO ACEASTĂ OCUPAȚIE?
PENTRU CĂ ABIA ATUNCI AM SCĂPA POATE DE CLANURILE DE INFRACTORI CARE BÂNTUIE ZI ȘI NOAPTE (ÎN SPECIAL) BUCUREȘTIUL!
V-ați hotărât cu cine țineți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu