Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 august 2019

AU FOST RĂPITE ȘI SECHESTRATE LUCRĂRI DE DOCTORAT DE LA ȘCOALA DE POLIȚIE: ADUCĂTORULUI, BUNĂ RECOMPENSĂ! (AUDIO)

   Am ascultat-o pe țața veorica aseară, la ministerul de interne. 
   Am ascultat-o, la început amuzat, apoi intrigat și, la final, de-a dreptul supărat: țața veorica, adică persoana care nu a catadicsit să o schimbe pe „doamna carmen” de la interne deși știa bine că aceasta este specializată în ordine în curtea școlii, ne promite legi mai aspre pentru anumite categorii infracționale, îl pune pe personajul de la camera deputaților să desființeze comisia ciordache DUPĂ ce aceasta a făcut tot răul posibil legilor justiției, pentru ca acum să ceară să „renunțăm la atacurile la persoană”, adică ne roagă să-i lăsăm să lucreze!
DOAMNE, UNDE AM MAI AUZIT EU EXPRESIA ASTA?
   Dacă avem mai multă minte decât primul ministru, lucru comod de altfel, pricepem că pe secretara de profesie din fruntea MI-ului nu a putut s-o miște fiind încă paralizată de frica de ucigă-l toaca de la Rahova!
   Înțelegem apoi că a cere pedepse mai mari pentru anumite infracțiuni este un praf aruncat în ochii nucleului dur al partidului, nucleu care este posibil să nu-l mai susțină pe el, pe partid, ca urmare a unor întâmplări tragice cu desfășurare de telenovelă!
   Mai pricepem că sinistra comisie ciordache a fost desființată pentru că și-a cam terminat treaba și nu din alte motive!
   În schimb, povestea cu „lăsați-ne să lucrăm” este cea mai mizerabilă încercare de manipulare! Adică de vină suntem noi că nu funcționează ministerul de interne și nu șefii ăia cărora le-au dispărut lucrările de doctorat, nici conducerea școlii de poliție care-și învață absolvenții să amenințe ziariștii și nici closetul cu denumirea comercială „REGINA ȘPĂGILOR” ajuns în fruntea poliției naționale direct de la poliția de frontieră! 
   Așadar noi suntem vinovați că un agent imbecil își bate joc de o fată care-i cere ajutorul?
   Noi suntem vinovați că poliția Caracal nu se poate coordona cu procurorul?
   Noi suntem de vină că anchetele numite „Vile cu epoleți” nu au continuat?
   Noi suntem de vină ...
STAI AȘA!
STAI!
DE ASTA CHIAR NOI SUNTEM DE VINĂ!
NOI SUNTEM DE VINĂ CĂ ACCEPTĂM SĂ
 NU EXISTE CONTROL ÎN ACEASTĂ BRANȘĂ!
   Cred că ar trebui pornit acum, când lucrurile sunt calde, un control la averile polițiștilor: și la cei de frontieră merge!
   Nu de alta, dar guvernul se plânge că nu mai are bani iar sursa de finanțe stă prin preajma tuturor orașelor sau pe la munte ori pe malul mării, cu epoleții la vedere!

   Credeți că spun asta din răutate?
   Nu! 
   Mai exact, nu numai!
   O spun pentru că nu mai trebuie demonstrat gradul de corupție din cadrul ministerului ci trebuie aflat motivul corupției, că doar nu cresc conturile și viloaiele din trei fire de pătrunjel și un kilogram de roșii!

   Ω

   Este acel dincă vinovat?
   Se poate!
   Este el singurul vinovat?
   Greu de crezut: de multă vreme dispar se pare tinere, fete care sunt probabil trimise „la produs” prin străinătate, scoase fără probleme din țară pe sub nasul poliției de frontieră și al vameșilor! Sunt tentat să cred că numitul dincă nu era/este decât unul dintre furnizorii de carne vie ai unei asemenea rețele!
AȘA S-AR EXPLICA ȘI TELEFOANELE ANONIME CARE ANUNȚĂ PREZENȚA PERSOANEI DISPĂRUTE PRIN STRĂINĂTATE!
Că doar nu s-o fi răsturnat căruța aia cu proști în toată țara!

   P.S. Un caz asemănător a fost rezolvat în București în mai puțin de o oră, iar Bucureștiul este un pic mai mare, mai dens, mai circulat și mai populat decât mândrețea ceea de Caracal: de ce în capitală s-a putut și în Olt nu?

Un comentariu:

  1. I really liкe your blog.. very nice colors & theme. Did yoou maoe this website yoursaelf or did you һire someone to do it for you?
    Plz anseer bcқ ɑs I'm looking to deѕign myү own Ƅlog аnd would
    like to find ouut where u got thіs from. appreciate it

    RăspundețiȘtergere