Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 august 2019

Avem nevoie de fantome? (AUDIO)

   După cum se vede, pesede-ul se uzează aproape iremediabil. 
   D`alde alde nici nu merită adus în discuție pentru că de când alegerile prezidențiale și parlamentare sunt separate, nu cred să intre măcar în parlament.
   Nici udemere-ul nu pare a face mare brânză, plecarea votanților obișnuiți reprezentând o pierdere lentă dar constantă din cele 5 sau 6 procente cu care ne-au obișnuit.
   Minoritățile sunt minore ca de obicei, merg adică numai și numai cu puterea iar rolul lor în parlament este deja penibil dar, ele, minoritățile, chiar dacă practic nu mai există, tot vor fi reprezentate.
   Hăhăilă băse și pseudo partidul său sunt și ei la limită, putând cădea fără „maestru” oricând sub pragul electoral.
   Ce ar mai fi de spus? 
   Ar mai fi ceva?
   Da ... ar mai fi: marii câștigători ai viitoarelor alegeri parlamentare se pare că vor fi penele și alianța pluș! Împreună, cele trei partide ar putea avea din start majoritatea necesară formării guvernului într-o alianță de mulți prevăzută. Ce ar mai trebui făcut? Ar trebui format un cabinet fantomă, un cabinet care stând „cu arma la picior” poate fi chemat în orice moment să preia guvernarea și să ne dea lecții despre cum se conduce o țară! 
   Pot face așa ceva penele plus pluș? 
   Pot?
   Dacă nu ... asta e, ne-am pus degeaba speranța în ei!
   Dacă da, ar cam fi timpul să dea din cap afirmativ și să dea în cap definitiv pesede-ului, prezentând o listă de posibili miniștri, listă care să fie deja purificată de viitoarea opoziție și de societatea civilă, listă care să poată fi îmbunătățită, curățată, lustruită, schimbată, astfel încât să avem cel mai bun guvern cu putință!
ATENȚIE MARE: ANUNȚUL PREȘEDINTELUI CUM CĂ NU MAI ACCEPTĂ UN ALT 
GUVERN pesede ÎNSEAMNĂ CĂ DIN MOMENTUL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE 
ESTE POSIBIL ORICE, INCLUSIV FORȚAREA
 ALEGERILOR ANTICIPATE!
   Așadar, penele plus pluș ar trebui să se pregătească de guvernare, o guvernare în care vor avea parlamentul, vor avea guvernul, vor avea președintele și simpatia populară dar nu vor avea administrația locală care trebuie pusă să lucreze în favoarea noii Românii, cea de toți cerută!

   Dacă cele două partide vor lucra împreună, vor avea o majoritate posibil confortabilă FĂRĂ OMNIPREZENTUL udemere! 
   Dacă nu vor să colaboreze, instabilitatea politică de la București nu va fi decât în favoarea pesede-ului! 

   În concluzie, este timpul fantomelor: penele plus pluș pot prezenta schița viitorului guvern, dând total peste cap orice aranjamente ale debusolatului pesede! 
   Făcând asta, demonstrează că au oameni și sunt gata de muncă!
   Făcând pe surzii, demonstrează că se poate repeta greșeala coaliției și a celor două sute de zile, lucru care ar îndepărta de ei mulți votanți!

   Ω

   Toți șefii celor două organizații politice de opoziție care ar putea avea împreună majoritatea parlamentară după viitoarele alegeri trebuie să lase dracului orgoliile și calculele politicianiste și să se gândească la o soluție prin care să ajute la căderea conservatorilor pesediști de așa natură încât un ciclu electoral să nu le fie suficient să-și revină!
   Pot face asta?
   Cu siguranță, totu-i să vrea!
   Răspunsul la întrebarea din titlu este DA
AVEM NEVOIE DE UN GUVERN FANTOMĂ!
ÎL AȘTEPTĂM ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu