Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 august 2019

Când? (AUDIO)

   Rădăcinile cazului Caracal se întind unde nici nu gândești: criminalul fioros pare a fi în final doar o slugă amărâtă și un executant, pe fir au intrat membrii lumii interlope din localitate și din județ (nu credeam că are acest oraș așa ceva!), după ei au venit în fuga mare polițiștii care trebuie și ei să mănânce până le vine pensia aia specială și, cum polițiștii nu fac nimic de capul lor, hop și politicienii! În mod ciudat, de când cu scandalul și ancheta, lu` ciordache i-a dispărut limbarița și nici gesturi obscene nu ne mai adresează! Așadar, cât de întinsă era rețeaua, bănuim și sper să existe și voința politică de a afla: cât de întinsă era însă rețeaua șpăgii trebuie aflat, pentru că este greu de crezut că SRI-ul n-a știut cum se distrează soldatul de la Deveselu și nici ministrul de interne nu a vrut să știe cine-i sponsorul generos din teritoriu!
   Problema cea mare este alta: acum, că ițele se deznoadă și specialiștii de la București au început să raporteze, oricărui om politic îi este clar - fie el chiar și paul stănescu - faptul că în acest moment al anchetei, totul se leagă de sluga amărâtă zisă dincă gheorghe! Numitul dincă, a făcut la început fițe, convins fiind că va scăpa ajutat de complicii care se tem să nu fie dați „în gât”: încă nu bănuia amploarea cazului generat de impostura serviciului 112! Acum, este greu să mai închizi gura cuiva, iar lațul se strânge ... și se strânge ... și se tot strânge!

   Ω

   Derbedeii de Caracal, fie ei proxeneți și hoți, fie polițiști sau oameni politici, vor încerca să scape, iar ăsta este un lucru de înțeles! De scăpat însă, nu vor putea scăpa decât dacă îi pun totul lui dincă în cârcă și, cum dincă deja a mărturisit două crime ăsta ar fi cel mai bun lucru pentru ei! 
   Dar dacă dincă nu vrea sau nu poate lua totul asupra lui?
   Atunci, va trebui convins!
   Cum?
   Închizându-i gura: definitiv!
   Pentru că marea întrebare acum nu este cine-i mai vinovat ci când vor încerca să-l „sinucidă” pe dincă, singurul gest care ar putea rezolva definitiv problemele celor mai multe nume legate de Caracal și județul Olt!
AȘADAR ... CÂND?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu