Faceți căutări pe acest blog

marți, 6 august 2019

Ei sau noi? O călătorie exotică (AUDIO)

   Dacă doriți neapărat (dar neapărat!) să călătoriți în locuri exotice, dacă doriți să vedeți locuri absolut noi și ciudate, dacă vă doriți din suflet să cunoașteți culturi noi, dacă vreți să vă schimbați părerea despre lume și viață, aveți două variante posibile: prima, să cumpărați un bilet de regulă scump de avion către o destinație îndepărtată și aproape necunoscută și, a doua, să vă urcați în mașină, să vă apropiați pe strada Luica de faimosul sector 5 și să setați navigația pentru a vă duce, să zicem, pe șoseaua Măgurele!
   O asemenea călătorie, pe străzile Anghel Alexandru sau Zețarilor, pe la capul tramvaiului și al autobuzului, printre case pe care nu le văd având autorizații în regulă, pe sub priviri încrâncenate, prin zona faimoaselor blocuri Z-et, o asemenea călătorie te poate marca pe viață: Sri Lanka sau India, Asia Express? Veniți aici să vedeți într-o capitală de țară membră a Uniunii Europene locul din care se exportă tot ce-i „mai bun” în occident dar și în București! Veniți să vedeți și să vă minunați de cum arată și cum există sectorul păstorit atât de mulți ani de pesedistul vanghelie, ăla de-a luat fostul magazin București „pă persoană fizică care este!” Până și drumurile pe care vă veți deplasa sunt ciudate, pentru că au nu numai nenumărate gropi ci și inutile ace de păr aici, în câmpie! Din tot ceea ce vă închipuiți că o să vedeți, un singur obiectiv veți rata prin inexistența lui: POLIȚIA! Nici măcar de circulație ...
   Așadar, sectorul 5 minus zona lui centrală este de un exotism desăvârșit și de o frumusețe subtilă care cu siguranță îți scapă oricât ai fi de atent! Încercați, senzațiile tari vin gratuit!

   Ω

   Când ajungeți în Șoseaua Măgurele, dacă nu sunteți sătui, faceți stânga și apropiați-vă de ceea ce se cheamă comuna Măgurele, plimbați-vă puțin pe strada Atomiștilor, întrebați-vă și dumneavoastră de cât cinism a avut nevoie cineva să boteze astfel mizeria aceasta absolută și apoi veți înțelege adevărul absolut:
ȘCOALA NU E BUNĂ, S-O MĂNÂNCE CÂINII!
TOT VAGABONȚEALA-I LA PUTERE!
   Și asta la numai câțiva kilometri de buricul târgului, ăla cu manifestația de 10 august! 
   Nu poți să nu te întrebi cine sunt adevărații cetățeni ai acestei țări:
EI SAU NOI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu