Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 ianuarie 2020

În cine?


   Liberalii mă dezamăgesc din ce în ce mai mult: de pensiile speciale nu se ating, șopârlele pesede-ului tind să-i dărâme, promisiunile făcute susținătorilor – tip primari aleși în două tururi – sunt departe de a fi îndeplinite, de parlament cu 300 de membri nu se vorbește, pădurile din țară sunt tăiate cu și mai mare frenezie iar pădurea Băneasa intră curând la categoria „fosta pădure”, au înlocuit numirile politice ale pesede-ului cu ale lor, nici nu se gândesc să oprească numirile politice, își exercită puterea discreționar – vezi concedierea surorii blondei firea – și, mai presus de toate, vorbesc de te doare mintea, făcând dumnealor concurs de prostii, agramatisme și cacofonii! Nu m-aș mira să aflu că sunt și printre puternicii zilei de astăzi oameni care habar n-au să calculeze aria cercului dar au râs de țața veoricacare, acum, nu mai pare chiar atât de rea! Vorbesc serios, dacă îi scoatem din ecuație pe Orban și pe Bogdan Aurescu ... asta ca să nu vorbesc de ăia mai micii, cum ar fi de exemplu micul șef mare al STB care la televizor fiind, ne-a spus„că când”, „că capul tramvaiului”, etc, etc.
   Ei bine, eu de aici înțeleg că în țara asta ori nu mai sunt oameni normali cu un minim de educație normală, ori nimic nu contează în fața numirii politice! Da, tocmai în fața tipului de ocupare a unui post total împotriva ideii de meritocrație!

   Liberalii se autoamăgesc și vor avea surprize mari și neplăcute!
   Liberalii credeau că va fi suficient să câștige altcineva alegerile pentru ei!
   Liberalii sunt – paradoxal – la fel de slabi sau chiar mai slabi decât pesediștii!
   Liberalii au promis și nu numai că au uitat ce au promis dar îi și imită pe ante guvernanții lor, la virgulă!
   Liberalii guvernează atât de aiuristic încât pesede-ul va câștiga voturi fără să miște un deget, pesede-ul va câștiga voturi chiar și dacă-l va pune din nou pe dracnea președinte!
   Liberalii sunt atât de neașteptat de slabi încât nu numai că dau muniție dușmanilor politici, dar își și mai trag singuri singurei gloanțe-n picior cu declarații nefericite, incomplete și neexplicate (ca cea privind eventuala pensionare la 70 de ani) sau întârzierea plății pensiilor!
   Liberalii dezamăgesc profund și dacă alegerile nu vor fi într-un timp foarte scurt, căderea le poate fi chiar fatală!
LIBERALII NU PRICEP CĂ NOI I-AM ADUS LA
PUTERE PENTRU CĂ AU PROMIS CĂ POT,
NU PENTRU A NE EXPLICA DE CE NU POT!


  

   Liberalii par pe drumul PNȚ-CD-ului ...
   Cu cine pot fi ei înlocuiți?
   Mai putem avea încredere în cineva?
   Și dacă da, în cine?
   În pesede parcă nu ...
   În cine mai putem avea încredere?
   USR-ul se toacă în liniște pe sine ...
   În cine mai putem avea încredere?
   Așa se întreabă un om ... de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu