Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 ianuarie 2020

Necrofagii


   A murit un om.
   Un om și gata.
   Dacă ne gândim bine, meritul acestui om a fost acela de a fi fost fiica tatălui ei și atât: Dumnezeu s-o ierte dacă a avut păcate și s-o odihnească în pace!
   Cam la atât ar fi fost normal să se rezume reacția publică la moartea Cristinei Țopescu.
   Dar, necrofagii din televiziunile românești de tot rahatul, în disperarea lor de a umple programele și orele de emisie cât mai ieftin sau dacă se poate, chiar gratis, au descoperit acest așa zis subiect și l-au luat în brațe! Îl vor freca atât de mult, îl vor arunca de colo colo, îl vor toci în asemenea hal, încât nici nu-l vom mai recunoaște în numai câteva ore!
   Hienele tv se dau de ceasul morții că a murit cea mai și cea mai și cea mai, dar uită să ne lege informația pe care chiar ei au dat-o, de realitate: răposata a fost activă vizibil ultima dată în 27 decembrie! Sper că nu greșesc, 27 decembrie pe WU! Și a fost găsită moartă în ziua de 12 ianuarie ... Păi ia să facem noi o socoteală ... așa, băbească ... 12 zile din ianuarie și cu 28,29,30 și 31 decembrie fac numai 16 zile! Ei bine, în 16 zile incluzând și revelionul și zilele libere aduse de el, nici unul dintre nesimțiții nemângâiați de astăzi nu s-a întrebat ce se întâmplă cu scumpa, cu neprețuita, cu neînlocuibila ...?
   Chiar nimeni?
   Măi îndureraților, a fost nevoie ca o vecină să sesizeze perioada prea lungă în care nu a văzut-o și să sune la 112?
   Voi, nemângâiaților, unde erați atunci?
   Voi, înlăcrimaților, ce ați făcut în tot acest timp?
   Voi, prieteni dragi și apropiați de astăzi, voi cei care acum o apreciați de nu mai puteți și vă scremeți să păreți triști, unde ați fost în intervalul ăsta de 16 zile?

   Voi, știriști de doi bani, vânduți oricui dă mai mult, mâncători de rahat la comandă, umplători de haznale cu vorbe goale și minciuni, specialiști în maneliști și can can-uri, voi unde ați fost în aceste 16 zile? 
   Chiar toți o regretați ACUM dar nu ați băgat de seamă absența femeii atâta timp?
   Și nu v-ați alarmat? 

   Ce hiene ... ce necrofagi ...

  

   Comportamentul josnic de acum, posturile pline de lacrimi crocodiliene, invitații cu ochi înlăcrimați, aplauzele de la groapă, toate astea nu fac doi bani: un simplu telefon în momentul potrivit o putea salva! Pe ea și pe alții în situația ei!
   Nu vi s-a dat sarcină s-o sunați?
   Nu vi s-a spus s-o faceți?
   Nu ați avut timp?
   Nu ați putut?
CHIAR NICI UNUL UNA DINTRE CEI CARE ÎI SUNTEȚI ASTĂZI,
CÂND ESTE MOARTĂ, ATÂT DE APROAPE?
CHIAR NIMENI DINTRE CEI CARE O REGRETĂ ACUM NESPUS?
   Urâtă este lumea în care trăiți voi, lingăii de cururi de patroni de televiziuni!
   Urâtă, indiferent ce mașini sau case aveți!
   Urâtă este acum și mult mai urâtă fi-va în viitor, atunci când nu o să mai interesați pe nimeni odată coborâți din statutul de false vedete, atunci când nimeni nu o să vă mai sune să vă întrebe măcar din complezență ce mai faceți!
   Rămâneți voi cu fantasmele voastre: Cristina Țopescu deja vă așteaptă!
   Așa crede un om ... de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu