Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 ianuarie 2020

Un votant


   „A avut o perioadă dificilă în ultimii ani, odată cu moartea tatălui său. Știu că și-a căutat job în TV, însă televiziunile nu au fost foarte ofertante cu ea, dar azi i se ridică osanale. Părea că se pune pe picioare, era consilier al ministrului (sănătății n.n.) și făcea emisiuni pe Canal 33. Avea planuri și povestea despre câte voia să facă. Voia să facă mult și în minister pentru sănătatea oamenilor
                                               Vlad Voiculescu despre Cristina Țopescu

   Așadar, aflăm acum lucruri interesante care demonstrează că vorba din bătrâni „Bate fierul cât e cald!” se poate aplica și atunci când este vorba despre ceva rece!
   Deci? Hai să vedem cum stă treaba cu regretacii de astăzi:
Știu că și-a căutat job în TV, însă televiziunile nu au fost foarte ofertante cu ea, dar azi i se ridică osanale.”
  Interesant, nu? Aflăm apoi că „... făcea emisiuni pe Canal 33”, adică pe o obscură televiziune autointitulată de business, televiziune cu un program tare, tare de tot, conținând emisiuni numai una și una: „Magie și astrologie chineză”, „Cum să lansezi și să crești o afacere în România”, „Diferența dintre câine și lup este libertatea” și altele asemenea! Vă rog să fiți cinstiți și să vă răspundeți singuri la întrebarea: ați auzit până acum de Canal 33?

   Dar partea cea mai tare a poveștii este aceasta:
„ ... era consilier al ministrului (sănătății n.n.)...”!
   Ori răposata care era absolventă de limbi străine se ocupa de ORL, ori guvernul liberal a preluat obiceiurile pesede-ului și aruncă cu sinecuri în toate părțile! Ce căuta Cristina Țopescu consilier al ministrului sănătății nu cred că poate pricepe nici ea dacă învie acum! Nu pot pricepe de ce era nevoie de cea pe care chiar și Wikipedia o descrie, să zicem „pe larg” astfel:
   „Cristina Țopescu (n. 4 iulie 1960, Oradea, România – d. decembrie 2019 sau ianuarie 2020, Otopeni, România) a fost o prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.
A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD.
A colaborat la posturile de televiziune Antena 3 („Dincolo de știri”) și la Prima TV.
A murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare la 12 ianuarie 2020 în casa în care locuia.”

   Din tot ceea ce am citit sau ascultat acum împreună, ce anume o califica pe ea pentru această funcție?
   Mie sau dumitale, oameni calificați în anumite domenii, de ce nu ne propune nimeni funcții de consilieri sau de membri în consilii de administrație? 
   În ce direcție îl consilia răposata pe ministrul sănătății? 
   De ce se recurge iarăși și în continuare la numiri politice tocătoare de bani?

  

   Vreau să fiu sincer până la capăt: din ce în ce mai des mă simt înșelat de guvernul liberal și mă simt păcălit pur și simplu prin faptul că nu face altceva decât să ducă în continuare politica neputincioasă a pesede-ului cu pete de populism impotent! Am înțeles de ce nu este bine venită creșterea alocațiilor în acest moment și am susținut și susțin această hotărâre – deși din alte considerente decât guvernul – dar în același timp tu, guvern care ai promis să faci curățenie și să renunți la apucăturile pesediste, să practici aceleași politici de sinecură, mi se pare o înșelătorie de cea mai joasă speță!
   Ne înșelați și la alegeri s-ar putea să aveți surprize!
   Așa crede un om, de pe stradă ... adică, poate ați uitat ... un votant!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu