Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 ianuarie 2018

Nu contează cine votează, ci cine numără!

   Am aflat cu surprindere că știrile proTV sunt cam de zece ori mai urmărite decât toate celelalte la un loc!
   Am aflat că același post, în prime time bate la fund pe toată lumea!
   Am ascultat siderat că la public comercial nu-i bate nimeni!
   Ni s-a mai spus și că românii sunt extaziați de emisiunile numitului post!
   Cel puțin așa se laudă postul cu pricina ...

   Chiar așa să fie?
   De ce mă întreb?
   Pentru că, postul s-a îmbâcsit, este mizerabil condus, ne-a sufocat cu reluări și filme de categoria „C” sau mai jos, filme notate pe IMDB cu (de regulă) sub cinci! Trebuie să recunoaștem că o prostiuță de genul Las Fierbinți a ajuns vedetă în lipsă de altceva, că duminica seara ni se dă o emisiune concurs la care se uitau acum 25 de ani copiii după amiaza, că pseudo show-urile cu d`alde Busuioc și alții asemenea sunt cel puțin penibile!
   Este ridicol acest rezultat în situația în care postul are emisiuni din ce în ce mai proaste și abia mai susține două cântărețe! Cât despre știrile repetate de câte patru cinci ori și rubrica sport plină de vulgarități, mai bine să nu mai vorbim! Și totul este împănat cu prostii debitate de blonda de dimineață, de blonda de după amiază și de unicii și permanenții radu tenace și cum l-o mai chema pe individul cu ochelari „specializat” pe justiție!

   Penibil, ridicol, oribil! 

   Ω

   Nu știu ce să cred: dacă este adevărat, înseamnă că deja ne-au educat (de fapt dresat) și ne-au coborât nivelul intelectual la cote negative ca să ne putem distra cu cabral și cu ce crede el că spun românii!
   Dacă nu este adevărat, înseamnă că fiecare televiziune are propria ei numărătoare și fiecare stă de la excepțional în sus!
   Care să fie adevărul, că programele sunt din ce în ce mai proaste și filmele le-am învățat pe dinafară?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu