Faceți căutări pe acest blog

joi, 24 august 2017

Realizări mărețe

   După cum am mai spus, sectorul patru (4) al capitalei a scăpat de toate grijile și nevoile și, pentru că banii sunt prea mulți și se împut, s-au gândit „edilii” să nu-i lase să se strice, executând o lucrare de multă vreme așteptată și de toți locuitorii sectorului cu vehemență cerută:

   
   Ei bine, da: primăria, pentru că nu mai are ce face cu banii, s-a apucat să schimbe
BORDURILE CARE DELIMITEAZĂ SPAȚIUL VERDE DE PE MIJLOCUL BULEVARDULUI BRÂNCOVEANU!
   Adică, pe o distanță de aproape 1,5 km, plus spațiile pentru circulația auto, plus pierderile, primăria lui băluță a pus 
PESTE TREI (3) KM DE BORDURI
 NOI ÎN LOCUL CELOR VECHI CARE ERAU NOI!

   Un amănunt ... bordurile CHIAR ERAU NOI, fiind schimbate cel puțin o dată, atunci când, acum câțiva ani, bulevardul cu pricina a fost reabilitat și lărgit la trei benzi pe sens! 

   Este ciudat cât de repede găsește un om ales de numai câteva luni proiecte care doar cheltuiesc banul public fără a aduce vreun strop de bunăstare cetățeanului (locurile de joacă intră în aceeași categorie!): poate au venit la primărie cu planul gata făcut, poate l-au găsit așa ... nu știm ... dar ar fi timpul să aflăm!

   Ω

   Este evident că primarului îi curg balele când se gândește la banii sectorului dar nu se pierde cu firea și-i aruncă cu ochii închiși acolo și cui trebuie! Problema este una singură și anume, nimeni nu-l poate controla, nimeni nu-l poate întreba de sănătate? Pentru că, dacă va fi tras la răspundere peste ț ani, banii vor fi fost deja păpați, transformați în vile, mașini și țâțe de amante, fiind bineînțeles imposibil de recuperat!
CINE-L ÎNTREABĂ PE EL ȘI CONSILIUL DE SECTOR CARE TACE ȘI FACE (BANI)?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu