Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 septembrie 2014

Cal în dublu Axel pe bârnă ? (Gata cu vacanța !)

   Gâgă lovește din nou !


   Am avut proasta inspirație de a urmări pe Eurosport un minunat concurs de echitație ! Nu minunat , ci de-a dreptul încântător , palpitant și (chiar) educativ : v-am mai bătut la cap și cu altă ocazie despre bunul simț al spectatorilor de echitație !
   Greu de spus dacă am ținut cu cineva : este imposibil să nu admiri talentul și munca acestor splendide creaturi și răbdarea și blândețea călăreților !

   Toate ar fi fost minunate și încântătoare , chiar și peste vocea anostă și neplăcută a unui „fântânar” am fi fost dispuși să trecem ... dar nu a fost suficient că respectivul canal TV nu ține cont de un minimum de „vino'ncoa comentatoristic”, nu , ne-a adus-o și pe minunata de
yvonne gâgă ?
Sau gâscă ?
Sau gâță ?
Sau ghiță ?
   De ce tuta asta care nu se pricepe la nimic altceva decât la bâlbe , a ajuns ca după patinaj artistic (la care este nulă) și gimnastică (la care este zero) să comenteze și concursul „partenerilor” „cal și jocheu” nu putem pricepe !
   Proasta absolută ne prezintă combinația „cal călăreț” ca un parteneriat ! Și i se pare că a fabricat o ... găselniță de rupt gura : nu , femeie , nu este un parteneriat ! Și pentru că nu este suficient , călărețul de echitație este pentru blonda provocatoare de bancuri în domeniul culorii părului doamnelor , același lucru cu cel ce aleargă la ... hipodrom ! Nu , nu este același lucru , așa cum ne spune și Dex-ul !
   Nepriceputa asta distruge din vorbe orice !

   Așadar , dacă Eurosport-ul , canal privat , poate plăti pe oricine dorește , atunci TVR , canal pe banii noștri , de ce o mai hrănește pe incompetenta exemplu de „așa nu” ?

  
    Ω

   Eurosport , te rugăm , pune-o să comenteze și curling , numai la ciclism (te rugăm) n-o pune , că renunțăm la toate cursele anului ! 



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu