Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 noiembrie 2021

Fraterna unio

   Nu mai pricepe nimeni nimic: după ce am votat pentru a scăpa de toxicitatea unor personaje și a partidului care le susținea, vedem cum cei care ne-au cerut să-i însărcinm cu această acțiune au găsit o singură rezolvare și anume, resuscitarea chiar a acelei toxice organizații și învierea din morți nu a lui Lazăr ci a lui grindeanu, firea, slugărel, etc, etc. Mă întreb serios dacă după ce ordonanța 13  revine în guvern nu este cazul să-l coopteze câțu și pe ciordache altă întrebare!?!  

   Avea dreptate Băsescu, țara asta-i blestemată!  

   Și pentru că nu era suficient, ciolacul pesedeului ne anunță senin că se va duce la comisia europeană de mână cu câțu sau cu alt cadavru politic urmând să ceară o rediscutare a planului de reziliență, adică a banilor ce de pomană ne vor veni de la confrații noștri europeni: presupun că pentru efortul făcut de acest unio trium naționum modern comisioanele ar trebui să mai crească puțin ... În final, putem spune că iohannis și liberalii ne-au tras cea mai mare și neașteptată țeapă posibilă, putem spune că inimaginabilul a devenit realitate, putem spune că s-a reconstituit unio trium naționum din 1437, acea fraterna unio știută cu trei membri deși avea patru ... da, exact ca atunci când ungurii, sașii, secuii și clerul catolic s-au aliat împotriva valahilor din Transilvania, astăzi ungurii, liberalii, social democrații și minoritățile se aliază împotriva românilor pentru îndestularea propriilor dorințe în detrimentul celor mulți!  

   Ω  

   Alianța toxică și contra naturii nu va rezista în timp pentru că banul, chiar de la uniunea europeană venit este ochiul dracului și pe aleșii noștri îi mână de la spate oameni și interese mari și flămânde! Ne întrebam acum câtva timp ce anume îl împinge pe iohannis la destrămarea alianței de dreapta: acum am aflat, interesele sunt direct proporționale cu suma de 30 de miliarde de euro și păpușarul/păpușarii au alte interese acum decât în războiul contra lui dragnea! Cine-s păpușarii? Fiți fără grijă, în final vom afla și încă ceva vom mai învăța! A propos, păpușarii nu este obligatoriu să fie români ... crede un om de pe stradă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu