Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 noiembrie 2021

Oficial ... încă e pace!

   Oficial da, este pace și așteptăm cuminți Crăciunul, formarea cabinetului, plecarea lui câțu, înlocuirea lui Rădoi, etc, etc. Asta oficial pentru că, neofocial suntem de facto în stare de război! Nedeclarat dar război în toată regula! Așa cum am mai spus și altă dată, Rusia are o politică externă excepțional de bine pusă la punct, cu interese pe care le urmează zeci de ani, Rusia are plasate cam peste tot în zona care o interesează „BUTOANE” care odată acționate declanșează iadul pe pământ, Rusia are mereu grijă să poată provoca haos în lume și în propriu-i interes, Rusia folosește o superpropagandă adresată în special tâmpiților care înghit știrile sputnik și, cum ăștia sunt cei mai mulți ... Așadar, în spatele întregii povești, cel puțin în partea care ne interesează pe noi, se ițește aceeași Rusie de care nu scăpăm cu nici un chip! Suntem deci în război! Nu credeți? Dar miile de migranți din orient aruncați din Bielorusia asupra frontierei UE în zona Polonia, Lituania și Letonia ce vi se pare că ar însemna? Și zborurile bombardierelor rusești deasupra aceleiași frontiere? Dar nenumăratele încălcări ale spațiului aerian românesc cum vi se par? Dar mobilizarea de trupe rusești și tehnică de luptă în răsăritul Ucrainei pe pământ ucrainean, ce vă spune? Dacă astea nu vă spun nimic și vi se par normale, atunci gândiți-vă că bucurându-se din plin de sprijin rusesc suntem la un pas de a asista la o nouă secesiune, acum în Bosnia&Herțegovina prin posibila declarare a unei republici sârbe: Balcanii rămân în continuare o zonă sensibilă, cu nimic mai sigură decât orientul mujlociu!

   Dacă nu v-am convins că toate aceste întâmplări ce par disparate sunt parte a întregului în care Rusia este instigatorul și agresorul în acest război hibrid, gândiți-vă vă rog la faptul că deja rușii și-au aruncat în luptă una dintre cele mai puternice arme, poate mai puternică decât noile rachete cu care se laudă: GAZUL! Ei bine da, gazul, acum în prag de iarnă este cea mai tare armă rusească în fața unei Europe care refuză să vadă evidența și își riscă libertatea, bunăstarea și viitorul pe mâna câte unei grete convinse de dreptatea gândurilor ei de persoană lipsită de educație! În loc să folosim din plin orice sursă de energie, noi credem că este mai bine, mai frumos și mai demn să crăpăm în aer posibil mai curat decât să trăim într-unul poate poluat! Sincer să fiu, suntem în situația războiului vaccin – antivaccin: am avut de ales între a trăi cu riscul unei maladii viitoare și a muri cu siguranță nevaccinați! Europa a ales să crape nevaccinată energetic refuzând folosirea cărbunelui (cât mai este), a centralelor nucleare moderne în paralel cu resursele regenerabile decât să supere vocalele ONG-uri care urlă de zor împotriva modului de viață vestic sub acoperirea unei pseudo griji pentru mediu și cu finanțări dubioase, posibil de la Kremlin!

  

   Suntem așadar în plin război și, cea mai bună apărare este renunțarea cu orice chip la dependența de gazul rusesc: în caz contrar, vecinii noștri îndepărtați vor completa foarte bine China zis populară în conducerea unei lumi noi, în care fosta putere a occidentului se va fi transformat nu în aer curat ci în ... fum! Așa crede un om, de pe stradă ...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu