Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 noiembrie 2021

Oarbă, hoață și proastă!

   Din nou ne facem de rahat, din nou arătăm că suntem o societate condusă cu instituții mincinoase! Vorbesc acum despre justiție, vorbesc despre noua amânare a procesului numit de obicei al revoluției când de fapt ar trebui să fie procesul lotului iliescu! În mod absolut inadmisibil, s-a găsit din nou o curte de justiție din România care să returneze din nou dosarul procuraturii, din nou justiția face pe dracu-n patru ca să-l țină pe nelu cotrocelu departe de judecată!

   Eu unul sunt convins că lotul iliescu este compus numai și numai din nevinovați, sunt convins că cel mai curat dintre ei este chiar iliescu, sunt convins de asta dar nu pricep de ce justiția, rea și oarbă cum o știm, își ridică pe ascuns legătura de la ochi, privește în jur, pune mâna pe talgerele balanței și nu-i lasă pe bieții oameni să-și dovedească nevinovăția! Nu înțeleg de ce justiția asta rea ne lasă să-i credem vinovați când ei, săracii, sunt curați ca lacrima! De ce oare?

  

   Este evident că justiția noastră, oarbă și imparțială, nu va da drumul dosarului lotului iliescu în instanță atâta timp cât zisul iliescu este încă în viață! Este clar! Dar, se întreabă un om de pe stradă, pentru vișinescu și fișior, de ce s-a putut? Ei de ce nu au fost prea bătrâni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu