Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 ianuarie 2016

Cu mortu'n casa

   Sharia pe nemțește?


   Așa cum o lume întreagă s-a temut, „bieții” refugiați musulmani trec la educarea celor ce i-au primit!
   Ori, cum se spune pe românește, a celor ce au încălzit șarpele la sân!
   Pur și simplu, ei, domnii refugiați, ei, cei ce au „dreptul” de a ajunge în Germania sau în țările nordice, ei, cei care fug din fața răului în căutarea unui loc mai bun și mai primitor, ei deci, nu suportă cutumele și cultura celor ce i-au primit: într-un cuvânt, sunt buni nemții, dar să facă bine să-și strunească mai bine muierile!
   Și ele - muierile - să nu mai iasă despuiate pe stradă, să poarte măcar djalaba și feregea! Și să nu mai meargă de mână cu bărbatul, sau la braț, ci în spatele lui la câți pași zice coranul!
   Iar neamțul ... păi neamțul i-a primit pentru că nu știa cum să se roage Domnului, așa că să mai lase berea și alte prostii diavolești și să treacă frumușel la închinăciuni!
   Cât despre copii, toată lumea știe că educație ca într-o școală coranică nu mai primesc nicăieri!

   Îi place oare doamnei Merkel povestea asta?
   Ce rost mai are acum elitistul spațiu Schengen, dacă Europa unită se dovedește o prostituată bătrână, urâtă și în căutare de violatori?
   Cui folosește valul de imigranți incontrolabili?
   Cum se descurcă serviciile de informații cu milioanele de posibili teroriști?
   Cum stăm cu presiunea insuportabilă exercitată de români și bulgari asupra sistemelor de asistență socială din zona „civilizată” a bătrânului continent?
   Adevărul este că nu știm!

   Ω

   O așteptăm însă pe doamna Merkel să ne răspundă!
Este interesant de aflat modul în care va explica de ce cincisute de femei germane au fost agresate de cincisute de refugiați musulmani!
Sau pe aici ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu