Faceți căutări pe acest blog

marți, 19 ianuarie 2016

Nu lovind terenul trebuiesc rupte rachetele ... sau 2/133!

   V-am spus, dar nu m-ați ascultat:
   intervine riscul de a fi penibilă!


   Scriam cu ceva timp în urmă câteva rânduri deloc măgulitoare la adresa Simonei Halep și a modului în care este condusă firma Simona Halep PFA ( sau SRL, nu contează): nu am fost ascultat, ba chiar am fost tratat de nebun!
   Poate sunt nebun, dar sigur nu sunt prost!
   Și nu sunt eu singurul!
   Sunt convins că mulți alții, mai bine pregătiți decât mine care sunt un simplu amator, au băgat de seamă prostia incomensurabilă de a fi condus locul doi mondial de mămica ori de tăticu`, cu siguranță și alții au văzut că fata se ține de copilării și nu de tenis, au înțeles că are un program absurd de pregătire dacă se plânge de o accidentare veche de un an și dacă a răcit înainte de a începe primul din cele patru „cele mai mari” ... nu m-ar mira să-i fi venit și chestia aia ... tipic feminină!
   Degeaba se zbate, degeaba-și dorește ... nema putirința!
   Oricât ar fi lăudat-o CTP-ul, fetița asta și anturajul ei nu pot mai mult!
   Și basta!
   Și este normal să se întâmple așa cu un om care a făcut un sport din alungarea antrenorilor care nu-i ascultă pe maman și pe papa!
   Surorile Williams sunt mari și tari pentru că joacă tenis nu după cum se sfătuiesc între ele ci după cum hotărăște „comitetul director” care conduce afacerea Williams&Co, afacere de multe zeci de milioane de dolari!
   Am auzit voci nemulțumite că Halep nu apare în promo-urile Eurosport! Apar negrele Williams, apare o blondă Șarapovă, dar nu apare Halep!
   De ce?
   Pentru că încă este în faza de copilărie, pentru că ea și familia ei își închipuie că pot înlocui specialiștii, pentru că cineva crede că șase, șapte milioane obținute din tenis sunt bani buni!
   GREȘIT, GREȘIT, GREȘIT!
   Se trezește la realitate sau într-un an nici susținătorii ei cei mai înfocați de astăzi nu și-o vor mai aminti, familia trebuie să o lase singură pe drumul ei alături de oameni de meserie și nu de simpatici binevoitori, iar șapte milioane de dolari în tenisul profesionist de astăzi sunt hârtie igienică, nu bani buni așa cum par ei priviți din România și mai ales din Constanța!

   Ω

   De ce-mi bat capul, convins fiind că nu ascultă „machedonii” de alții?
   Pentru că, dacă sub comunism s-a făcut ceva bine în România, atunci acel ceva a fost îndoctrinarea cu patriotismul naționalist cu vată în trei culori pe băț auriu: acest pseudopatriotism, simetricul modern al protocronismului lui Edgar Papu, face ca majoritatea românilor să viseze la performanțe imposibile pentru Simona Halep!
LUCRUL ĂSTA ÎN SINE (VISATUL), NU AR FI RĂU!
DAR DE CE SĂ SUFERE BIEȚII MEI CONCETĂȚENI
PENTRU CINE NU PRICEPE CUM SE POATE MAI MULT?
 
SIMONA HALEP ȘI FAMILIA:
 AR FI TIMPUL SĂ VĂ MATURIZAȚI!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu