Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 februarie 2016

Medici? Sau tehnicieni?

   Drama continuă


   Chinul copiilor din Argeș, cei ce par a fi infectați cu E-coli, continuă!
   „Specialiștii” se dau de ceasul morții: unii se chinuiesc să afle sursa, alții modul de tratare. În sfârșit, după ce reporterii televiziunilor „noastre” naționale și-au dat măsura nulității lor intelectuale reușind să ne plictisească iremediabil, din grămada de informații repetate la nesfârșit, răsare și o floare: plăpândă, dar răsare! Spune cineva, un specialist, un adevărat profesionist, spune deci, că medicii care s-au ocupat de investigarea, evaluarea și tratarea copiilor în primă fază
AR FI TREBUIT SĂ ÎNȚELEAGĂ DESPRE CE ESTE VORBA FĂRĂ ANALIZE EXTREM DE GREOAIE ȘI DE COSTISITOARE!
   Adică, nouă ni se explică și autorităților li se spune verde`n față că medicii aceia se ascund în spatele unor proceduri și analize cu nume pompoase dar de multe ori nu doar scumpe ci și inutile!
   Adică, trebuie să pricepem că medicii actuali știu să citească rezultatele unor analize!
   Adică, atunci când specialistul declară PUBLIC că un om de meserie își dădea seama cu ochiul liber despre ce este vorba eu îmi dau seama că sunt în pericol ca pe viitor să mi se ceară un examen computer tomograf când mă duc la frizer!
   Adică, atunci când adevăratul specialist declară PUBLIC că era necesară cel mult o coprocultură (cu rezultat clar în termen de câteva ore) pentru a fi sigur despre ce boală era vorba, eu pot să nu înțeleg că așa zișii medici, plini de ifose și de pretenții financiare, nu sunt altceva decât niște banali tehnicieni ce-au învățat să interpreteze niște înscrisuri?
   Adică, nu ar trebui să mă gândesc la dezinteres și chiar malpraxis?

   Ω

   Societatea românească primește palme peste ceafă în mod repetat: asta nu este rău, dacă aceeași societate se grăbește să rezolve problemele pentru care le încasează!
   În caz contrar, nu se va schimba niciodată nimic!

   A propos: am văzut un documentar în care un cimpanzeu recunoaște diferite forme geometrice și alte semne de comunicare nonverbală: ar merita o diplomă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu