Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 februarie 2016

O pierdere de 10.000 de lire

   Ronnie este nemulțumit


   Ronnie O`Sullivan este nemulțumit de valoarea premiului acordat pentru realizarea unui break maxim la open-ul galez, ratând demonstrativ realizarea unui asemenea excepțional eveniment, ratare urmată de o declarație fără cap și fără coadă: dacă totuși va raliza un asemenea break, va dona banii astfel câștigați ... etc ... etc ... etc ... 

   Nu este un secret pentru nimeni că Ronnie este un jucător genial, poate cel mai bun și cel mai talentat pe care l-a avut jocul acesta în istoria lui ... dar că este atât de prost sfătuit, era un secret acum dezvăluit: nu putea să realizeze acel așteptat și spectaculos 147 și să dea banii copiilor săraci? Pentru că oprindu-se la 146, de câștigat au câștigat numai organizatorii care au rămas (încă) cu cele zece mii de lire, iar virtualii beneficiari ai virtualei donații a lui Ronnie fluieră cât se poate de real a pagubă!

   Îl așteptăm așadar pe Ronnie O`Sullivan să facă gesturi de caritate și să mute banii îmbuibaților organizatori care dau premii de „numai” zece mii de lire sterline din burghezul lor buzunar în cel al bieților orfani!

   Ω

   Este grav să uităm că orice sport este doar un sport, că orice sportiv este doar un sportiv, că în lume ei reprezintă numai o formă de divertisment și nu una de progres real al societății!
   Și Ronnie O`Sullivan tot asta este ... un sportiv!
   Și atât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu