Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 ianuarie 2019

Geniul Carpaților?

   Pentru că partidul se bucură de aportul nețărmurit și sprijinul devotat până la sacrificu al alegătorilor cu educație și minte mai ..., pesede-ul își permite jonglerii financiaro economice demne de Venezuela lui Maduro: astfel, sub conducerea clarvăzătoare a întâiului cârmaci economic și slătinean, partidul a intervenit administrativ în economie! Rezultatele? Gata de văzut, gata de simțit: cursul de schimb a luat-o razna, prețurile au crescut din nou, nesiguranța economică și financiară în creștere, blocarea angajărilor în domenii importante (în petrol pe moment, dar vin și altele), concedieri în multe companii, scăderea veniturilor statului cu multe miliarde de lei și nevoia și mai acută de bani a lui dracnea și ai lui, care nu doar scapă de pușcărie, dar sunt gata să se îmbogățească și mai mult în fruntea partidului care luptă pentru pentru egalitate, fraternitate, libertate, pentru (adică) ... sărmani!

   Este evident pentru orice om de bun simț că actualii guvernanți nu știu nimic despre economie, finanțe, industrie și mersul lor natural într-o economie de piață! 

   A meritat experimentul din decembrie 2018?
   A meritat momentul de pseudo glorie pesedistă a frizerului cu mandolină de la finanțe?
   A meritat, dragi susținători ai pesede?

   Ω

   A meritat, știm că a meritat și că voi, concetățenii noștri sunteți mulțumiți!
   A meritat chiar dacă voi, cei care nu pricepeți diferența dintre bani mulți fără valoare și bani puțini cu putere de cumpărare urmează să plătiți din propriile buzunare noua prostie pesedistă!
   A meritat pentru că nu puteți pricepe lucruri simple!
   A meritat pentru că numai în felul ăsta abject simțiți că mai aveți ceva de spus!
   A meritat pentru că atât vă duce mintea!
   A meritat pentru că vi s-a promis o nouă mărire a pensiilor, chiar dacă asta duce la inflație și la scăderea puterii de cumpărare!
   A meritat pentru că vi se umple gura când auziți spunându-se
TAXA PE LĂCOMIE!
   A meritat?
   A MERITAT PENTRU VOI, DAR PE NOI DE CE NE CONDAMNAȚI SĂ PLĂTIM ÎN SOLIDAR PROSTIILE GUVERNULUI VOSTRU? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu