Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 august 2021

Soluție simplă pentru vaccinarea populației

   Am văzut că a scăzut numărul persoanelor care se vaccinează iar statul român, nu știe ce să facă! Au ajuns să se gândească la tombole, la bonusuri, la prime, la avantaje pentru vaccinați și dezavantaje pentru nevaccinați și toate aceste lucruri demonstrează un singur lucru: clasa politică nu ne cunoaște, clasa politică habar n-are cu ce populație lucrează, clasa politică s-a rupt de prea multă vreme de cetățeanul român obișnuit și trăiește în propriu-i turn de fildeș!

   Păi, este suficient să ieși pe stradă, să vezi ce mândri sunt românii de șmecheria lor de a se plimba cu hârburile altora, de a sta la vilă mai rău decât pe vremuri la țară, de a-și face concediul în aceleași veșnice destinații – Turcia și Grecia – pentru a înțelege că românul, din născare, suferă de grandomanie! Și ce se poate face? Simplu:

VACCINAREA GRATUITĂ ESTE O PROSTIE!

VACCINAREA TREBUIE SĂ COSTE!

   Asta ar rezolva imediat problema! Statul să ceară 500 de lei pentru vaccin + rapel și va fi coadă! Dați-le și un autocolant care să demonstreze că s-au vaccinat contra cost și rar o să mai vezi pe la terase telefoane fără acest semn lipit pe spate!

   Sistemul se poate rafina: Pfizer poate costa 800, Moderna 500, Johnson&Johnson să fie gratuit că este într-o singură doză și pentru Astra Zeneca să se dea „sărakilor” o primă de una sută lei! Garantez că ar fi bătaie, chiar și pensionarii ar face un împrumut la CAR-ul lor și s-ar vaccina măcar cu Moderna dacă nu le-ar trimite copiii bani din străinătate să se înțepe cu Pfizer, că-i mai bun maică ...

  

   Puteți să nu mă credeți, dar eu unul sunt convins că dorința de fală, de spart în figuri, de rupt gura târgului cu care ne-am cam educat în ultimii ani ar duce la creșterea numărului de vaccinați! Și știți de ce? Pentru că un lucru gratuit este lipsit în ochii celor mai mulți, de valoare! Așa crede un om, de pe stradă ...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu