Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 octombrie 2021

Mafia națională

    Ați observat? Ați băgat de seamă? Va tras presa de mânecă să vă spună? Nu, nu și nu? Serios? Chiar nu a apărut nici un titlu pompos? Nici nu era cazul ... așa că-mi permit să vă atrag atenția asupra unui lucru notabil și îmbucurător:

ÎN ROMÂNIA NU SE MAI IMPORTĂ GUNOI!

   Pe bune?

   Pe bune! Păi ... ați mai auzit vreo știre cu transporturi de gunoi oprite la frontiere și returnate expeditorului? Ați mai auzit de gropi ilegale de gunoi descoperite în jurul Bucureștiului și al altor mari orașe? Ați mai auzit de așa ceva? Nu, nu ați mai auzit și asta nu pentru că presa nu ar vrea să scrie despre așa ceva ci pentru că nu s-a mai întâmplat! Da da, nu s-a mai întâmplat! Iar presa, a avut altele de spus și arătat, a fost ocupată cu alte șoșoci decât această știre îmbucurătoare!

   Acum, lăsând la o parte ridicolul situației presei românești, o presă de extrem de proastă calitate, să ne revenim din bucurie și să spunem că

DE CÂND A FOST CONCEDIAT BERCEANU DE LA GARDA DE MEDIU

nici un transport de gunoi nu a mai fost descoperit!

   Serios vă întreb, crede cineva că a fost o coincidență și că a încetat importul de otrăvuri? Nu, cu siguranță nu! Și atunci? Și atunci, ne este foarte simplu să bănuim cum se petrec lucrurile:

MAFIA GUNOAIELOR A IMPUS PRIMULUI MINISTRU

DEBARCAREA COMISARULUI ȘEF BERCEANU ȘI VAMA

A PRIMIT ORDIN SĂ NU VADĂ CONTAINERELE CU GUNOI

CARE INTRĂ ACUM ÎN ȚARĂ NESTINGHERITE!

   Vedeți altă explicație?

   Înțelegeți de ce nu se stopează tăierea pădurilor printr-un simplu act normativ care să permită exportul de lemn numai sub formă de mobilă sau chibrituri?

   Pricepeți de ce nu se sortează încă nici măcar gunoiul menajer care maschează fraudele cu deșeuri?

   Vă este clar că am devenit groapa de gunoi a lumii pentru ca niște gulere albe să plece cu amanta peste câțiva ani în țări mai calde, unde au conturile burdușite și unde nu există, nu-i așa, poluare?

  

   Ținând cont și de această suspectă întâmplare, vrem să-l auzim din nou pe președinte spunându-ne care partid este toxic! Despre penele în ansamblu nu știu ce să spun, dar combinația câțu-iohannis pare deja otrăvitoare: am impresia că suntem supuși unei mafii naționale, una mult mai puternică decât mafia siciliană pentru că a pătruns în politic la cele mai înalte niveluri! De asta este convins orice om de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu