Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 decembrie 2021

Cu sinceritate ...

   Trebuie să fim sinceri sută la sută: studiile în străinătate sunt vacs albina pe lângă ce ne dă școala românească! Da da, puteți crede orice altceva dar adevărul ăsta este! Vine adicăcâțu cu studii în USA, însoțit de rareși fardați și studioși și absolvenți de diferite instituții de învățământ de prestigiu și cu mari pretenții, vin oamenii ăștia care și-au tocit coatele, mânecile și manșetele prin secții de poliție și bănci și comisariate de prin străinătate, vine deci o echipă școlită în puternicul și excelentul occident și se apucă să negocieze cu un ăla acolo, cu un amărât, cu un coate goale, cu un agramat care mai greșește acordul în gen și număr și preferă banii cash instrumentelor moderne de plată, vine deci acest grup de corifei ai gândirii și culturii românești să se coboare și să discute cu amărâtul buzoian cu școala la aproape fără frcvență și ... și ce să vezi? Le ia buzoianul și chiloții de pe ei și coliva și vinul de pomană, ba chiar zic gurile rele, chiar și vata din nas! Da, trebuie să recunoaștem, ia luat ciolacu lui câțu până și trusa de farduri a lui rareș bogdan și trusa de verificat toxicitatea a lui iohannis! 

   Avea dreptate poetul: 

„Ce a scos din voi apusul când nimic nu e de scos?” 

   Pentru că, ne place sau nu ne place, vă place sau nu vă place, dacă un ciolac oarecare de la Buzău cu studii pe ici pe colo și bacul luat la 30 de ani vă lasă în curul gol, mă ia groaza când mă gândesc ce făceați voi față în față cu unul mai șmecher, chiar și cu dragnea vreau să spun! 

 

   Avea dreptate poetul: „... când nimic nu e de scos!”: din cauza unor inepți cu pretenții și fără susținere intelectuală, de la președinte de țară la președinte de partid, iată ca mai dispare un NAȚIONAL din politica românească și se prăbușește în prăfuita istorie! Păcat, unde va mai găsi bode un post de ministru? 

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI, asta simte acum că se întâmplă orice om de pe stradă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu