Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 decembrie 2021

Vine sfârșitul?

   În Statele Unite și nu numai, interesul cetățeanului a devenit mai important decât interesul națiunii. Am simțit cu toții că în ultimii ani grupuri grupuri de minorități inventate sau reale, și-au luat, alocat cu forța, sub privirea blândă și aprobatoare a autorităților drepturi transformate în avantaje, drepturi care nu le mai dau posibilitatea de a fi egalii majoritarilor ci în mod evident superiorii lor în societate! Am ajuns să vedem politica RSR sau URSS în materie de pseudo minorități, am ajuns să asistăm la apariția filmelor în care joacă numai negri, a CA în care sunt numai femei și așteptăm reluarea bunului obicei spartan al regimentelor formate numai și numai din homosexuali! Este adevărat că regimentele spartane erau formate numai din cupluri, soț și soț, fiind baza armatei hopliților: vezi cei 300 de la Termopile! 

   Așadar, pe când? 

   Partea proastă în toată povestea este aceea că în acest moment majoritarii au tot dreptul să se simtă discriminați, clasa politică, la presiunea unor ONG-uri ajungând în situația de a lupta mai mult pentru minorități nepersecutate decât pentru interesul național! Care va fi viitorul? 

    

   Pur și simplu combinația drepturi personale împotriva intereselor naționale duce la o situație ce poate zgudui serios forța occidentului și posibilitatea lui de a se opune Chinei și Rusiei. Dar, pare netezit drumul acesta ciudat, al intereslor personale, pare netezit și nu știm încă cu banii cui! 

   Să fie din nou finanțare ...? 

   Adevărul este că și un orb ar trebui să vadă că suntem în plin război: doar cine trebuie nu vede și se ocupă mai mult de dreptul puricilor de baltă decât de avansul tehnologic al Chinei și de cel energetic al Rusiei! Cel puțin așa vede lucrurile un om, de pe stradă ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu