Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 februarie 2013

Entr'acte - Ochiul dracului seamănă cu o bilă ?

  Grevă , neputință sau plictiseală ?

   Zilele acestea , se dispută turneul Open de snooker al Țării Galilor și , am avut parte de surprize : de prea multe surprize ca să nu ne punem întrebări !
   Foarte pe scurt - pentru a înțelege ce este de neînțeles - au ieșit pînă acum din concurs , fără a pune în vreun fel probleme adversarilor , următorii :
- Mark Selby (1)
- Mark Williams (2)
- Shaun Murphy (4)
- John Higgins (6) - între paranteze este poziția actuală în clasamentul general .

   Interesant în toată povestea , mai este și faptul că cei de mai sus nu s-au eliminat între ei , ci au fost scoși de jucători aflați , în cel mai bun caz în a doua jumătate a clasamentului jucătorilor !
   Trump era și el la un pas s-o ... comită , însă , parcă l-a trezit cineva din somn , moment în care pur și simplu și-a executat adversarul - bietul Dominic Dale era surprins de modul fulgerător în care i s-a topit victoria !

   Așadar , pînă acum , rezultatele din Țara Galilor seamănă cu cele ale Loteriei Române , adică fac ce fac și contrazic orice calcul al hîrtiei , lucru ce le face suspecte iar pe noi ne face să ne întrebăm care este motivul : sînt jucătorii plictisiți , obosiți , supărați ori nemulțumiți ?
  Ω

    Sau sînt necesare niște controale pe la casele de pariuri ?
   Că doară oameni sîntem , iară banul rămîne ochiul dracului !  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu