Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 mai 2013

Cică - Cîntic cu lotri și ocnași de operetă !

   Se caută un bard !
   Popular !


   Ne-am ferit să avem păreri la cald , sau mai exact la fierbinte !
   Am așteptat cuminți să se mai liniștească spiritele , pentru a nu fi în nici un mod influențați de părerile televiziunilor noastre imbecile !
   Așadar , din moment ce ne-am liniștit , să ascultăm la rece și cu mintea cît mai limpede balada oierului cel bun , pedepsit de societatea cea rea !
   Observați vă rugăm , că povestea capătă influențe de baladă populară , baladă în care :

 statu' slutu' și urîtu' 
îl condamnă pe bietul cioban machedon , care :

Șade gigi tolănit
Și cu murgul priponit
 În pripoane de argint,
 Și mănîncă frumușel,
 Și bea vin din burdușel
.....................
 
   Cu mare părere de rău , trebuie s-o spunem : vai și amar de țara în care hoții devin eroi , paznicii dreptății sînt transformați în Bau Bau și opinia publică se înduioșează pentru soarta unor (bieți) devalizatori ai bunului public !
   Vai și amar de noi , cei neimpresionați cu imaginile din penitenciar , imagini ce ne arată cît de rău o va duce Măria Sa gigi !
   Vai și amar de noi , cei ce n-am luat la cunoștință despre modul glorios în care l-au primit ceilalți deținuți pe Prințul Luminii , gigi !
   Vai și amar de noi , noi cei care n-am lăcrimat ascultîndu-l pe un alt deștept (mm stoica) nepovestindu-ne despre ce se întîmplă "în casă la gigi" !
 
   Da , vai și amar de noi !
   De noi toți , cei cărora nici un stoica menestrel nu ne-a povestit ce a fost "la gigi-n casă" cînd și-a anunțat iubita și sfînta familie personală că a păcălit statul român prin intermediul a doi căcănari ajunși la putere în MAPn !
   De noi , noi ăștia mulți , care de fapt nu-l înghițim nici pe gigi , nici pe cei din anturajul lui , noi cei cărora ne este și silă și milă de prostia lor flagrantă și care credem că încă nu s-a făcut destulă dreptate !
 
   De ce ar mai fi vai și amar de noi ? Pentru că în goana lor absurdă și abjectă după subiecte facile , televiziunile românești , în loc să-l lase să-și execute pedeapsa și să simtă că a scăpat ieftin , vor zgîndări în continuare clown-ul , în așa fel încît va ajunge să creadă chiar și el prostiile pe care le spune !


   Ω

   Dacă justiția l-a găsit vinovat , credem că într-adevăr este vinovat !
    Iar în cazul acesta , n-ar fi mai bine să-i aplicăm noi toți cea mai mare și mai groaznică pedeapsă ?
    Cum care ?

Damnatio memoriae !
 
Pedepsiți-l uitîndu-l !
 
   Doar așa vom dovedi că am învățat și noi ceva din toată telenoveaua asta penibilă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu