Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 septembrie 2015

Cine a câștigat?

   Statul Islamic - doar o fațadă?



   În mod clar, chiar dacă domnul Juncker nu vede, migrația musulmană are un cu totul alt scop decât fuga de ISIS: grupurile de proaspeți huni, tătari și ce mai doriți dumneavoastră, nu s-au oprit în primul stat sigur (eventual Turcia) musulman (eventual Turcia) și aflat la cea mai mică distanță (eventual Turcia) ci se zbat „să-și împlinească visul” de a ajunge în Germania!
   Trebuiește notat că atâta timp cât autoritățile europene nu încearcă să stopeze fluxul, el va continua până ce pe bătrânul continent lucrurile vor deveni imposibile: dintr-o dată, oricine sosește aici are drepturi (?), neagă autoritatea națională sau locală și cere vehement să fie lăsat dincolo de orice frontiere fără nici un control!
   În mod clar, factorul declanșator al acestei deplasări umane încă nemaiîntâlnite din vremea mongolilor, este statul islamic, iar dacă privim lucrurile cu atenție, observăm că SI nu i-a gonit pe oameni de la casele lor dar a fost bau-baul de serviciu. Așadar, Europa - de fapt NATO - ar trebui să rezolve probelemele sursei migrației și apoi să stopeze și să inverseze cursa spre bătrâna lume civilizată europeană!

   Ω

   Lucrul acesta este clar și dacă vestul Europei nu face nimic, ne vom trezi cotropiți de sute de mii și milioane de musulmani care vor fi sinceri în dorința lor de a trăi din ajutoare sociale, de a i se închina lui Allah și de a ne cere să strângem gunoaiele aruncate de ei în urmă: asta este clar!
   Nu-mi este clar altceva: cine este în spatele
STATULUI ISLAMIC?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu