Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 septembrie 2015

Viktoria bunului simț!

   Europa sub dictatură!


   Am citit niște declarații; după ce le-am citit, în loc să-l înjur necondiționat pe cel ce le-a făcut, am încercat să-l înțeleg și să-i înțeleg motivele (chiar dacă personajul îmi este antipatic!); și în final, i-am dat dreptate.
   Iată despre ce este vorba:
„Problema imigranților nu este una europeană, este o problemă germană. Nimeni nu vrea să rămână în Ungaria, nici în Slovacia, Polonia sau Estonia. Toți vor să ajungă în Germania, iar treaba noastră este să-i înregistrăm"
„Vă rog să nu veniți (se adresează imigranților) ... . Este riscant să veniți. Nu vă putem garanta că veți fi acceptați”
„Am venit aici să-l informez pe președinte (șeful PE, Martin Schulz - n.r.) că Ungaria a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a respecta legea. Tocmai am creat în Parlamentul Ungar un nou set de reglementări, vom instala o barieră și toate acestea la un loc pot oferi o nouă situație în Ungaria și în Europa începând cu data de 15 septembrie. Avem doar o săptămână la dispoziție pentru a ne pregăti"
„Nu-i o chestiune de strategie. Avem niște reguli foarte clare, iar Austria și Germania au spus clar că nimeni nu poate pleca fără să fie înregistrat. Nu este o strategie, pur și simplu respectăm legea”
„Europa nu trece acum printr-o criză a refugiaților, pentru că cei mai mulți dintre imigranții ilegali nu sunt refugiați (...) Unii sunt
într-adevăr refugiați, dar mulți alții nu fug de război și persecuții, ci au pornit către Europa în speranța că vor găsi un trai mai bun”
„Dacă liderii europeni vor continua să transmită mesajul că țările lor sunt pregătite să primească pe toată lumea, va veni momentul când zeci de milioane vor sosi la granițele Europei, lucru ce ar putea să însemne sfârșitul Europei"
„Există un număr tot mai mare de imigranți care nu provin din zone de război și sursa acestora este nelimitată"
„Cred că avem dreptul să decidem că nu vrem un mare număr de musulmani în țara noastră ... pentru că nu ne plac consecințele acestei prezențe”.

   Dacă recapitulăm și concentrăm spusele de mai sus, constatăm că respectivul personaj ne transmite următoarele:
a - unii lideri europeni fac o politică antieuropeană imposibil de înțeles
b - puhoiul de oameni nu este format doar din refugiați (Persoane care s-au retras undeva sau la cineva spre a se adăposti, spre a găsi sprijin sau ocrotire în fața unei primejdii - DEX) ci în special din imigranți în căutarea unei vieți economice mai bune
c - problema este a țărilor în care aceștia vor să ajungă, țările cotropite pe traseu fiind victime colaterale nevinovate
d - legea europeană (dar și națională) prevede explicit obligativitatea înregistrării tuturor persoanelor care tranzitează spațiul european
e - ungurii și Ungaria nu vor și nici nu pot fi obligați să accepte să trăiască împreună cu comunități musulmane mari (credem că mari înseamnă mai mult de doi, dar asta-i altă poveste!)
f - atenționează asupra faptului că o politică laxă va duce la un val imposibil de oprit de imigranți ilegali, la o nouă invadare a lumii civilizate de către noi neamuri migratoare
g - dacă nu se iau măsuri de stopare a imigrației clandestine și (ca un gest de mărinimie) de rezolvare a problemelor chiar la sursă, de Europa se poate alege praful și pulberea
h - nici acolo nu-l doare de părerile militanților pentru așa zisele drepturi ale omului atunci când acestea interferează și încalcă drepturile și bunăstarea națiunii maghiare!

   Ei bine, declarațiile aparțin lui Orban Viktor, primul ministru al Ungariei și, țin în mod special să vă atrag atenția, este primul oficial european care iese din turmă! Bravo lui pentru sentimentul de independență și securitate pe care îl dă ungurilor! Bravo lui pentru curajul de a se opune imbecilității unor conducători amețiți de politica vorbelor goale.
   Indiferent ce se va întâmpla, indiferent în ce mod îl „vor pune cu botul pe labe”, indiferent cum vor cuminți europenii Ungaria, 
BRAVO LUI!
 
   Ω

   Cine-i va despăgubi pe agricultorii peste ale căror ogoare au trecut lăcustele umane?
   Cine va despăgubi societățile de transport ale căror bunuri au fost vandalizate?
   Cine va despăgubi comunitățile șocate, murdărite, jefuite de „bieții refugiați”?
   Uniunea Europeană?
   Din banii uniunii?
   Adică din impozitele noastre? 
   De ce vasele cu refugiați nu sunt oprite îndată ce au ieșit din propriile ape teritoriale și trimise în portul de origine?
   De ce nu se intervine hotărât împotriva răului la sursă?
   De ce?
   Este clar că noi nu știm, este clar că nici Ungaria nu știe, dar măcar ei se pregătesc să se apere și să-și apere stilul de viață: nu știu dacă este bun sau rău, dar este al lor și lor le place!
BRAVO LOR!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu