Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 martie 2016

Poate nu este încă târziu!

   Lumea civilizată este prea civilizată


   Din nou teroriștii lovesc în lumea democratică, civilizată și, de ce nu, creștină: acum s-au hotărât să-și execute numărul la Bruxelles, un loc plin de semnificații politice.
   Ce ar fi de făcut?
   Se poate preîntâmpina acest perpetuu dezastru?
   Ne putem apăra în vreun fel?
   Dacă nu, nu!
   Dacă da, cum?

   Este clar că pe termen scurt, UE este prinsă cu izmenele în vine, dar pe termen lung, are oare de gând să și le ridice?
   Și dacă, da, cum?
   Uniunea aceasta zisă europeană, uniune falsă din punct de vedere politic și total nefuncțională din punct de vedere militar, nu este capabilă să se apere ca un tot, nu este capabilă să înțeleagă că un copil cu moașe multe cade în cădița plină cu apă clocotită și-i mai pică și drobu` de sare-n cap! Poate acum, la ora 23:59, se gândește cineva să renunțe la organizarea uniunii economice în favoarea celei de securitate, poate acum se vor gândi exagerat de bine plătiții funcționari europeni că dacă de țigară scap, de bombe nu am nici o șansă să mă feresc! Poate vor înțelege europarlamentarii aceștia impotenți că jocurile politice sunt inutile la capul unui cadavru, așa cum sunt ei pe cale să facă din uniunea europeană!

   Și poate nu este prea târziu să avem o forță polițienească europeană comună și o armată comună sub comandă comună și un serviciu de informații și contrainformații comun și poate același tip de semnalizatoare rutiere și același tip de numere de înmatriculare și, de ce nu, același tip de acte de identitate! Vi se pare exagerat? Poate la prima vedere, dar toate astea ar da sentimentul de unitate, ar crea legături mai strânse între cetățenii acestui conglomerat (NUMAI) economic, ar ajuta la diminuarea diferențelor dintre statele componente!
   Poate ...
   Altfel, numai de bine lui frau Merkel și spor la importul de teroriști, import care se pare că atâta timp cât merge, ferește Germania de atacuri teroriste!

   Ω

   Dim păcate, în loc să apărăm singuri frontierele Europei, ca niște nevolnici ce ne sunt conducătorii, îi plătim pe alții s-o facă! Iar Turcia ne va lua bine merci banii, lăsând în continuare să se scurgă „refugiați” către coastele bătrânului continent, cu diferența că unii vor cere ciubucuri mai mari!

RĂU AM AJUNS SUB CONDUCEREA UNOR DEMOCRAȚI CE PAR SCOPIȚI!
PE CUVÂNT CĂ AJUNGI SĂ TE SCÂRBEȘTI DE DEMOCRAȚIA ASTA DE TOT RAHATUL!
DOAMNE FEREȘTE DE UN RĂZBOI ADEVĂRAT, CĂ DRACU` NE-A LUAT: ORI POATE GĂSEȘTE FRAU MERKEL PE CINEVA PE CARE SĂ-L PLĂTEASCĂ, SĂ LUPTE ÎN LOCUL NOSTRU!
MORȚII ÎN ATENTATE PAR SĂ ASCULTE DISCURSURILE FRUMOASE, SCRISE DE PIARIȘTI PLĂTIȚI DIN GROS, DISCURSURI ROSTITE LA CĂPĂTÂIUL LOR, AL CELOR NEVINOVAȚI! 
VAI ȘI AMAR DE C...L NOSTRU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu