Faceți căutări pe acest blog

joi, 24 martie 2016

Primarul onțanu arestat pentru mită: surpriză?

   Nu, nu este nici o surpriză!


   Interesantă știrea bombă privind reținerea lui onțanu, vulturul Oborului și stăpânul necontestat al sectorului 2 în ultimii 16 ani! Interesantă, dar deloc surprinzătoare: dacă ar aplica cineva un algoritm simplu prin care să se calculeze sumele LEGAL încasate și cele VIZIBIL  cheltuite, mai toți aleșii locali ar fi prin pușcărie. Lucrul este valabil și pentru onțanu!

   Problema este că zisul onțanu a căzut ca victimă colaterală, într-un război mult mai mare, război pentru care el, președintele interimar al unui partid fantomă, este de fapt muuult prea mic:
primarul onțanu a căzut pentru că trebuia să cadă madame radu, avocatul lui ponta și (cu siguranță) deținătoarea unor secrete cel puțin interesante în ceea ce-l privește pe fostul prim ministru!
   Nu mă înțelegeți greșit, nu vreau să spun că sunt nevinovați, că nu cred asta nici mort, dar perosnajul a căzut înainte de vreme, așa cum a căzut și piedone cu Colectivul!

   Așadar, să așteptăm ca reținerea să-și producă efectul psihologic și să vedem ce vom mai afla despre ponta, dragnea&Co!

   Ω

   Vă pare exagerată teoria de mai sus?
   Mai vedem ... mai vedem ...
   P.S. Cunoscătorii spun că de fapt combinația este mult mai complicată decât credeam inițial și că DNA-ul răpune mai mulți iepuri dintr-o singură lovitură:
madame avocat radu este (se spune) nepoata generalului de izmene cu girofar oprea gavrilă ... așa să fie?
Că prea frumos se leagă ... și-i leagă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu