Faceți căutări pe acest blog

luni, 24 aprilie 2017

A trecut ...

... și sărbătoarea Învierii și a arestării: a Învierii Domnului și a arestării lui ghiță! În mod paradoxal, personajul cu nume rupt din preajma Ignatului a fost capturat acu`, cu iepurașul: surprinzător este cât de prost pregătit a fost omul care a dat lecții tuturor în direcția muncii operative cu atribuțiuni specifice de tip SRI!
   Să ne gândim puțin ... cât de idiot trebuie să fiu eu, ca un individ de la Cluj sau Buhuși, cu nume românesc, născut crescut în România, să nu-mi poată vorbi decât în engleză? Serios, cât de idiot este cel care-și închipuiește că eu îl cred român?
   Ei bine, super agentul gâță a crezut că merge ca la pomana porcului, când se pilesc toți și nu se mai înțeleg om cu om!
   Apoi, rețeaua organizată de individ, a fost compusă presupun în special din specialiști ai jocurilor pe calculator și nicidecum ai muncii de informații, din moment ce și-au închipuit că se pot plimba liniștiți prin două trei aeroporturi și li se și pierde urma - mă aștept să fi făcut și plăți cu cardul ... Doamne, ce  amuzament o fi fost în tabăra urmăritorilor văzând cu ce diletanți plini de ifose și goi de minte au de-a face! Și pe bună dreptate!

   Dar nu ca să vă demonstrez cât de puțin mobilați sunt la mansardă gâgă&Co am scris aceste rânduri, ci pentru a aduce în discuție ceva cu adevărat important: omul acesta, pardon, hoțul acesta, hoț care a furat de la dumneata, de la mine, de la bătrânica ce-și ia medicamentele compensate numai în baza unui card sau de la cei care stau la cozi de proporții mitice pe la casele de sănătate ale finanțelor sau primăriilor, hoțul acesta va să zică, nu a furat singur, ci ajutat de (măcar) complicitatea unui bun și drag prieten pasionat de basket și de a întregului aparat de stat condus de imberbul fost șef de partid și viitor condamnat!
   
   Și, pentru că nu era de ajuns, amintiți-vă că acest gâgâ gâță ghiță a fost
ȘEFUL COMISIEI SRI
din parlament! Încercați să înțelegeți la ce informații a avut hoțul acces! Nelimitat!
   
   Iar la sfârșit dar nu în ultimul rând, să judecăm câtă credibilitate au acuzațiile aruncate din troaca respectivului fix în spațiul public, lături preluate de toate mediile de informare în massă de parcă ar fi fost citate din sfintele scripturi!

   Ω

   Cât să fie adevăr în spusele abjectului tâlhar de drumul mare?
   Cât să fie minciună?
   La ce informații sensibile a avut tâlharul acces și câte mai sunt în siguranță?
   Cum am putut da pe mâna unui asemenea personaj statul român?
   Ilustrul prieten tont câtă vină are în povestea aceasta încâlcită?

   Sper că le vom afla pe toate!
   Sper, deși mă tem că pe gâgă gâță ghiță îl așteaptă ... Elodia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu