Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 aprilie 2017

Bunul simț ... sau lipsa lui

   Din nou se vede cât suntem de mici și de disprețuiți: a fost săptămâna trecută un nou turneu de snooker, anume Open-ul Chinei. În programul eurosport România, figurau transmisiile cu ore și cu durată, însă ... însă cineva știe mai bine decât noi, cineva știe că fotbalul este mai egal decât orice alt sport și că mâncătorii de semințe și băutorii de bere „la pet” trebuiesc satisfăcuți! 
   Cu orice preț!
   Dincolo de orice logică!
   Și de orice bun simț!
   Un comentator oarecare de snooker, joc frumos și fără înjurături, joc educativ, în care cine greșește își anunță greșeala înainte de a fi văzută de arbitru sau adversar, joc al liniștii și al fineții, spune că urmează să ne vedem după o scurtă pauză! 
   Știți ce a însemnat scurta pauză?
   Nu știți, așa că vă spun eu: es RO a continuat transmisia cu un meci al penultimei clasate din Germania! Un meci de fotbal, la care nici nemții nu se uită! Dar, mă înțelegi, este fotbal!

   Chiar suntem toți tratați de idioți?
   Chiar nu există ac de cojocul acestor imbecili mincinoși?
   Pentru că jocul este nu atât pentru a face o plăcere consumatorilor de fotbal, bere și semințe, marii producători naționali de injurii, cât a-i forța pe spectatorii de snooker și alte sporturi asemenea, oameni care nu sparg geamuri nici din greșeală, să bage mâna-n buzunar și să se aboneze la televiziunea lor paralelă, numită eurosport player!

   Ω

   Am spus-o și-o repet (la nevoie o și subliniez): decât să cedez unui asemenea șantaj, mai bine mă lipsesc!
   Chiar dacă finala este Selby contra Williams!
   es RO, să vă fie rușine!
   Dar și CNA-ului să-i fie, că așa mizerie ca în ograda lor nu găsești decât în TOATE instituțiile statului, plătite pentru a ne face o viață mai civilizată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu