Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Entr'acte - Cît de hrănitor este Mararu' ?


   Poliţia română 

   Vedem , fără surprindere , cum poliţia română îşi face datoria pentru care există şi este plătită ! 
   Trecînd peste prostia blondei de la Pro TV , care ne anunţa “ atac terorist “ ( a propos , Florin Busuioc pare din ce în ce mai iritat de posibilităţile intelectuale ale persoanei – şi-l înţelegem ) , să recunoaştem că autorităţile au reacţionat prompt , întocmai şi la timp , arestînd indivizii care montau o bombă sub maşina
“ cunoscutului interlop “ Mararu !
 
   Ei bravos , felicitări !

   Aşadar , pentru asta  avem poliţie : să-l protejeze pe “ cunoscutul interlop “ şi să-l apere de concurenţă !
   “ Clanul Mararu “ parcă sînt cei de acum vreo doi ani , ăia cu Şoricu’ gros , nu ? Vedem deci , cum se leagă toate : un şef de poliţie , chiar lăcrima vorbindu-ne despre fraţii mai sus pomeniţi ( vecinii lui de peste gard ) , iar acum , poliţia , după ce i-a monitorizat mai multă vreme pe atentatori , îi arestează la mare ţanc !

   Bravo , bravo , bravo !

   Dar pe mărarii cămătarii , traficanţii de diverse ( de la maşini de lux furate din D şi pînă la ţigări ) , colectorii de taxe de protecţie , cînd îi duceţi în arest ?
   Nu-i duceţi ?
   Pentru că şi voi , bieţi poliţişti şi amărîţi de procurori , şi voi aşadar , daţi bani cu camătă şi ciuguliţi taxe de protecţie şi trăiţi bine asigurîndu-le LOR liniştea ?
   Şi pentru că sînteţi la fel de răi şi de periculoşi ca şi ei ?
   Sau chiar mai răi şi mai periculoşi ( da , mai răi - clanurile n-au depus nici un jurămînt , poliţiştii şi procurorii însă , DA ! ) ? 
   Cum de mai sînt liberi ... " cunoscuţii interlopi " ?
   Toată lumea ştie bine cu ce se ocupă diferite organizaţii interlope , însă nimeni nu vorbeşte şi nu le deranjează , pentru că sînt protejate chiar de ... poliţia română !

Domnule prim ministru , guvernul extins pe care îl conduceţi poate face ceva în această direcţie ? 

 

   P.S. Am aflat răspunsul la întrebarea de mai sus : guvernul nu va face nimic , pentru că peste patru ani , aromaticul de la Neamţ va candida şi va fi ales deputat pe listele PSD !
 
   Nu credeţi ...
   Facem pariu ?

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu