Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 ianuarie 2013

Feriți-vă de BeCeR-uș !

   Păzea , dă cu copita !

   Așa cum citeam mai an , BCR intră într-un proces de restructurare , vizînd atît închiderea unor sucursale neprofitabile , cît și concedierea a cel puțin 1600 de angajați !
   Ca o paranteză , CONCEDIEREA  și nu disponibilizarea : a disponibiliza înseamnă a pune la dispoziția cuiva  , ceva , ori iubiții noștri angajatori nu asta fac , ci pur și simplu dau unor oameni , ceva într-un anumit loc !
   En fin , să trecem peste probleme mărunte de exprimare , să uităm că bună creștere înseamnă și bună vorbire și nu doar deținerea ultimului model de pantofi , să alunecăm va să zică suveran pe deasupra tuturor acestor mărunțișuri și să vedem în ce mod ne afectează pe noi cele de mai sus !
   Pentru că banca are acum un puternic filon austriac , și pentru că unii își mai amintesc demonstrația privind capacitatea austriecilor de a face bani și din piatră seacă ( bravo lor ! ) , vă spunem doar atît : au fost dați afară rapid , urgent , neîntîrziat și imediat cei mai mici în ierarhie : și astfel , filiale întregi , lucrează cu cîte un singur casier , dar cu o puzderie de consultanți ( sau consultante ... ) ; respectivele personaje , ocupă cîte un birou și își ațintesc privirea vultureasco-plictisită asupra unui monitor de PC ! Faptul că în acest timp , în fața unicului ghișeu ( scuze , DESK ) , coada este permanent de cîteva zeci de CLIENȚI ,  cîteodată și peste sută , nu deranjează pe nici un CONSILIER DE ZONA RAPIDĂ !
   Curiozitatea - dar și nevoia - m-a împins într-o oribilă și imposibilă zi de ianuarie , să bîntui prin 7 ( șapte ) sucursale BCR : din păcate , peste tot la fel !
   Și a doua zi , la fel ! 
   Și a treia zi , la fel !
   Austriecii și-au maximizat profiturile : conducerea este mulțumită !

   Noi însă , ca simpli clienți , noi , cei care plătim și aerul respirat într-o sucursală bancară , noi deci , cum putem MINIMIZA TIMPUL pierdut la BCR la cozi și nervii tociți în fața ghișeelor și angajaților indolenți ?

  Ω 

   Așa că , în buna tradiție , încheiem cu o întrebare : n-ar fi bine să ne maximizăm și noi relația cu măgarii de la BCR , plecînd de la ei cu tot ce avem ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu