Faceți căutări pe acest blog

duminică, 10 noiembrie 2013

Către guvernul României : propuneri de surse de venit

   Doamnelor , domnilor


   Văzând problemele în care se zbate bugetul de stat , ne-am gândit să vă dăm câteva soluții pentru înmulțirea banilor (a numărului lor) astfel încât să puteți satisface nevoile acute ale tuturor clienților : politici !
   Pe lîngă mai vechile soluții cu care românii sunt deja obișnuiți și care acum le lipsesc , ne gândim serios și la unele noi nouțe :
adică , noi „oamenii muncii” cerem cu tărie reintroducerea birurilor pe fumărit , pe coșerit și pe văcărit !
   Cine face fum (cu mașina , cu țigara sau pur și simplu cu bășina) să plătească fix contravaloarea a juma de metru de autostradă în contul cui trebuie !
   Cine are vacă , să achite anual o dare direct proporțională cu mărimea baligii , în contul pe care guvernul îl va deschide pe ce nume este necesar , pentru că orice balegă , nu-i așa , miroase urât - a USL - și poate murdări ! Cine nu are vacă , să plătească dublu pentru că nu vrea să contribuie la producerea de biogaz și rămânem dependenți de învățătorii tov-ului iliescu !
   Mai propunem introducerea de taxe pe metrul de AER străbătut de privirea cetățeanului care îl urmărește pe domnul victor bonta : cine nu-l privește , să plătească dublu , că înseamnă că nu-l interesează ce se întâmplă în țară și de aia merg lucrurile prost !
   Adolescenții să plătească TVA pe coșurile care le ies pe față și în alte locuri pentru că fac producție și , este firesc să achite această dare către stat !
   Mai propunem impozitul pe respirație , taxa pe sughiț și accizarea căscatului !

   Fără pic de stimă ,

   Ω

   Sau , mult mai simplu , un impozit pe prostie sau pe uselită : ar plăti o mână de oameni pentru noi toți !
   Iar dacă n-ar mai putea , ar cere ajutorul FMI-ului pe care nici în cur nu-l doare ce vom ajunge noi să mâncăm sau să îmbrăcăm !
   Sau , și mai bine , să plătească MINCINOȘII nu cu buchete de crini ci cu promisiunile din campanie : din aia electorală !
   F.... mama voastră de proști , hoți și nemernici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu