Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 noiembrie 2013

Încredere marinărească !

   Atențiune , se dă !


   Cu toate că mai are doar un an din mandatul de președinte , cu toate că funcția mult râvnită de adormirea sa , tinde să devină una pur decorativă , cu toate că li s-a recunoscut ca valabilă cererea absolut aberantă a majorității exprimate cu 30% din voturi , cu toate astea dar , băsescu le stă în gât !
   Așa că , s-au hotărât să verifice CEC-ul în ce condiții a aprobat în DOAR 5 ZILE un credit de peste UN MILION DE EURO cu o DOBÂNDĂ PREFERENȚIALĂ  fiicei mai mari a zisului prezident ! Că CEC-ul nostru al tuturor - este încă „de stat” , nu ? - își permite o asemenea măgărie mârlănie , este doar o parte a problemei și , ne amintește de frumoșii ani '90 și devalizarea Bancorex și a altor bănci , dar faptul că zisa instituție bancară SCHIMBĂ regulile din mers , numai și numai ca să se potrivească nevoilor doamnei , este o poveste cu adevărat gravă !
   Să vedem de ce s-a putut așa numai în cazul doamnei și , în al meu de exemplu , nu se poate :
a - dânsa este notar public , eu nu sunt
b - dânsa este divorțată , eu nu sunt
c - dânsa este „o doamnă” , eu nu sunt !
   Concluzia : orice femeie divorțată care este și notar public se califică automat la un credit de acest fel , în acest cuantum și acordat în regim de urgență !
   Atențiune , se pare că băncile le vânează deja pe stradă să le dea banii cu forța tuturor celor ce îndeplinesc condițiile de mai sus !

    Ω

   Faptul că doamna notar „a pus botul” la asemenea pomană , nu ne miră , fiicele fiind ... vai și amar - vorba veche ar trebui schimbată : NU HAINA FACE PE OM - dar nu înțelegem cum de fericitul bunic a fost de acord cu investiția aceasta ciudată !
   Tocmai domnia sa , garantul corectitudinii și al cinstei , onestitatea întruchipată , hăhăitorul național , nu a știut ?
   Cum a acceptat o asemenea ......... ?
   Și pentru că lucrurile sunt insuficient de interesante , rugăm autoritățile statului să-și arate competența și să verifice sursa sumei de 280.000 DE EURO , plătită de băsescu Ioana din mână !
   Cum mama dracului câștigă unii atât de ușor banii ?
   Ne poate răspunde cineva ? Solicităm în acest sens și ajutorul președintelui României , că tot se are el foarte bine cu organele de anchetă !

   P.S.1 Regretăm un singur lucru : actuala situație politică tensionată între Cotroceni și parlament va duce la răspunsul standard (adică , este o „răzbunare politică”) , iar fraierii îl vor crede ! Să vedem când - în următorul an - se va hotărî și nepoțica să intre în afaceri , poate alături de unchi - este un lucru știut căcopiilor le place înghețata !

   P.S.2 O fi fost directorul CEC marinar la viața lui ? Măcar în termen ?

   P.S.3 Lucrurile se derulează atât de jenant , încât îi dorim sincer domnului președinte :
 „vânt din pupa” ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu