Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 decembrie 2015

O milă infinită

   Bietul de el ...


   Aflu cu surprindere că senatorul DAN ȘOVA, fostul ministru DAN ȘOVA, prietenul perfect DAN ȘOVA, omul de mare încredere DAN ȘOVA și tovarășul de afaceri DAN ȘOVA, a fost reținut pentru 20 de zile!
   Așadar, mârșava procuratură nu s-a lăsat și tot l-a reținut pe mai sus pomenitul!
   Dar, dincolo de faptul în sine, fără să vreau mai văd și altceva ... așadar nu a avut putere ungerea în plenul parlamentului cu sfântul mir? 
   Nici prietenia la cataramă cu primul arogant al țării, exul bonta? 
   Și nici intervențiile pe linie politică?
   Adică, dincolo de toate aceste paravane, justiția poate fi independentă și poate funcționa așa cum trebuie?
   DACĂ DA, SĂ NE BUCURĂM!
   Arestarea preventivă a lui dan șova, arestare posibilă după o telenovelă a votului pe imunitate, ridică din nou problema imunității aleșilor și arată din nou nevoia de separare clară a dreptului la declarație politică de dreptul de a fi cocoloșit în probleme penale: iată că și legea se arată a fi un organism viu, în plină evoluție, un organism perfectibil!

   Să revenim însă ... justiția a hotărât că toți cei din prima frază pot fi reținuți, toți, fără șovăială, că pot și trebuie să dea socoteală pentru mâinile adânc băgate în bugetele mai fără apărare! Lungul drum al justiției continuă în direcția cea bună și sperăm ca acest lucru să devină o normalitate, iar noi să nu ne mai mirăm ca proștii că se poate face dreptate! 
   Doamne ajută!

   Ω

   Spuneam  Bietul de el ...”
   Și când spuneam asta, mă gândeam la cetățeanul român de rând, la plătitorul vacanțelor și vilelor și amantelor aleșilor cu apucături de lume interlopă: următorul pas pe care și-l dorește  Bietul de el ...” este recuperarea reală și integrală a prejudiciilor produse de d`alde șova, voiculescu ori alții ca ei! 
A propos de  Bietul de el” ... : oare cum a fost primită vestea reținerii unsului, în familia bonta? 

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu