Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 august 2016

A la turka bre

   Se pare că Măria Sa, Luminăția Fără Seamăn și Înalta Poartă Padișahul Erdogan s-a hotărât să rupă mâța-n două: după ce ani de zile Turcia a jecmănit sub diverse forme occidentul, a venit și momentul în care „proștii de europeni” au refuzat să plătească prețul cerut! Mai exact, Europa occidentală refuză să achite o notă de plată exorbitantă în cazul în care aliatul din NATO, adică Turcia, își va face datoria în problema refugiaților! Trebuie să ne amintim că Ankara cere mereu bani și alte foloase necuvenite pentru a-și îndeplini unele angajamente absolut normale și că, profitând de relația specială pe care a ajuns să o aibă cu Germania grație numărului enorm de turci trăitori sub madam Merkel, își permite nu numai să ceară bani pentru orice, dar și să amenințe!
   Așa se face că mai nou, Sultanul a cerut ceva bănuți pentru a opri valul de refugiați ce se îndreaptă spre vest: politica externă europeană incoerentă, ne-a adus în situația de a ne apăra ca de hoardele lui Gingis Han, situație de care Turcia, ca un fidel și de încredere aliat ce este, profită din plin!

   Din păcate pentru frau Merkel și alți iubitori de imigranți și falși apărători ai drepturilor omului sau pițigoiului, tocmai tranzitarea Turciei demonstrează că nu avem de-a face cu oameni fugiți din cauza războiului, ci cu grupuri mari de refugiați ECONOMICI! În caz contrar, aceștia ar fi încercat să se stabilească într-o țară musulmană, cu o cultură apropiată, cu aceleași obiceiuri și unde cu siguranță ar fi trebuit să se aștepte la mai multă compasiune decât în Europa (totuși) creștină! Ei bine, tocmai faptul că migratorii se deplasează către vest, arată că sunt emigranți economici și atât!

   Să nu uităm, românii și bulgarii care vor să muncească în occident nu sunt buni, ei sunt paria Europei: musulmanii sosiți cu mâna deja întinsă sunt în schimb perfecți!

   Să revenim însă la Turcia: după ce ani și ani a profitat de poziția ei geografică în alianță, a descoperit că este înnamorată până peste cap de ... Rusia! Da, de vechiul, eternul și necruțătorul ei dușman, RUSIA și al ei „mult stimat și iubit președinte”, Vladimir! Dacă nici asta nu pute a șantaj, atunci nu mai știu ce ar trebui să se întâmple ca să pută!

   Ω

   Concluzia este că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită și că cine își respectă angajamentele este un fraier: MARE! Cât despre lovitura de stat, acea „mise-en-scène” de operetă, mă întreb câți turci o iau în serios cu adevărat!
TURCIA FACE UN JOC PERICULOS:
 PENTRU TOATĂ LUMEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu