Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 august 2016

A ști să te faci de râs

   Lemă: a te face de râs este o știință


   Nu este simplu să te faci de râs!
   Nu este simplu deloc!
   Sunt unii care pur și simplu nu au învățat încă să se facă de râs: se întâmplă să nu le meargă jocul, să nu se lege ce vor ei, să vrea Dumnezeu altfel decât și-au propus, dar astea nu contează, ei/ele luptă mai de parte!
   Dovadă de handicap, nu alta!

   Pe când noi ... păi noi știm să ne facem de râs cu știință, cu călcat în rahat, cu surle și cu trâmbițe, ce să vă mai spun, este nevoie de multă școală să te doară`n pix de mândria națională, de banii păpați, de eforturile comune făcute pentru a ajunge într-un anumit punct: important este ca pe moment să-ți faci de cap, pentru o clipă să poți da cu mucii în fasole, să-ți poți pune poalele`n cap și să-ți vadă o lume întreagă chiloții murdari!
   Și să nu conteze că milioane de proști speră alături de tine!
   Și să nu conteze nimic altceva decât ce-ți dorești pe moment TU, persoana pe care acele milioane de proști au investit-o cu speranța lor!
   Dacă la această căpoșenie prostească, la această încăpățânare de a schimba pe cineva, dacă la această lipsă de unitate, dacă la această călcătură în kkt se mai adaugă și un arbitraj ciudat pro echipa organizatoare, atunci rețeta dezastrului este completă!

   Ei bine DA, nu contează că ne fac pe noi toți de râs, important este interesul lor meschin de moment, interes pe care peste o lună nici nu și-l vor mai aminti!
   Asta este știința de a te face de râsul curcilor: și nu este la îndemâna oricui!

   Ω

   Legătura cu naționala de handbal fete a României este ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu