Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 decembrie 2016

Cutremur după cutremur

   Cu o noapte în urmă, Vrancea ne-a reamintit că este o zonă activă chiar și fără oprișan vel psd și s-a zguduit din nou: o fi bine, o fi rău, sigur numai bunul Dumnezeu știe, așa că să avem răbdare și să numărăm anii care statistic ne spun că ar fi timpul pentru unul major!

   Dar, acest rahat nesemnificativ de cutremuraș vrâncean este nimic pe lângă cutremurul politic la care asistăm! Mai bine spus, ne cutremurăm la gândul că psd-ul a pus rațiunea și binele național înaintea carului numit ruperea gâtului unui președinte declarat ostil și de dreapta, așadar, BOII au fost așezați corect, înaintea căruței!
   Vai de mine, nu-mi vine să cred!
   Pur și simplu nu pot crede că un partid politic (cel mai mare) a hotărât să nu provoace o criză politică și că s-a gândit la binele național, propunând un nou candidat pentru funcția de prim ministru!
   Sau trebuie să contribui cu bani pentru statuia cui se comportă normal?
   În sfârșit ... nici cu Johannis nu mă simt foarte confortabil, însă cu dragnea ... nici atât!

   Ω

   Va fi acceptat timișoreanul june și absolvent de matematică?
   Va fi el acceptat?
   Pentru că din câte am văzut, are școala obrăzniciei psd-iste și poate fi o foarte bună interfață între dragnea și exercitarea puterii!
   Vom vedea ...
   A propos, aștept cu nerăbdare scumpirile de după întâi ianuarie: BNR ne arată că piața a reacționat deja la puterea psd, iar scutirile de taxe votate de oile din parlament trebuie acoperite cumva!
   Mai vedem ... stați pe baricade!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu