Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 decembrie 2016

Mișcări inteligente

   PSD-ul lui dragnea, îi propune lui Johannis un prim ministru femeie, provenind dintr-o minoritate: să vedem dacă domnul președinte, bănuind ca noi toți că este doar o interfață între exercitarea puterii și șeful de partid, va îndrăzni să-i refuze acesteia numirea și postul! Sincer vorbind, deși dragnea nu-mi place (din prea multe motive ca să ler mai înșir aici) lovitura aceasta a fost una de maestru: dacă bunăstarea oamenilor s-ar rezuma la atât ...

   Pakistanezul asasin de la Berlin, se pare că a fost doar o momeală deștept aruncată în calea serviciilor germane de pază și ordine, dovedindu-se în final ... nevinovat! Rămân întrebări cu răspunsuri cel puțin interesante:
- a fost atacatorul un musulman adept sau simpatizant al ISIS?
- a fost atacatorul un terorist „sălbatic”, încercând doar să atragă atenția adevăraților teroriști?
- a fost atacatorul un neamț neaoș, cu convingeri politice extreme, încercând să arunce o vină nemeritată pe spatele „sărmanei” migrații musulmane care a sufocat Germania?
   Dacă răspunsul satisface unul dintre primele două puncte, madame Merkel este terminată; dacă îl satisface pe al treilea, trăim o reeditare a incendierii Reichstag-ului și doamna Merkel este ca și sigur noul cancelar!

   Așteptăm răspunsuri, ele nu pot întârzia!

   Ω

   Doamna cu nume încă greu de reținut, poate fi un bun PM pentru că nu are Crăciun, nu are Paște, nu are o liotă de sfinți și nici catedreală națională și relații cu exagerat de fericitul!
   Dar ce facem când vine Kurban-Bayram-ul peste domnia sa?
   ATUNCI CE FACEM?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu