Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 14 decembrie 2016

Importanța promisiunii

   Se spune în popor, că a promite-i lucru mare, a te ține-i o prostie!
   Și cum psd-ul este ieșit din noi, din popor adică, aplică aceste precepte ale înțelepciunii populare rezultate din experiența veacurilor de promisiuni neonorate, iar alegătorii trustului dragnea&Co nici măcar nu se gândesc să mârâie: vă amintiți promisiunile din campanie, alea cu creșteri de venituri?
   Dar alea cu scăderi de taxe?
   Dar alea cu scăderi de impozite?
   Dar alea cu scăderea TVA-ului și eliminarea lui la locuințe?
   Vi le amintiți?
   NU SE POATE!
   Pentru că de fapt, nu sunt bani pentru asemenea absurdități fiscale, iar dacă într-adevăr s-ar aplica așa ceva, ar muri ghiții, ponții, șovii și floricii de foame!
   Așadar ...
   NU SE POATE!

   Ei bine da, dragnea i-a solicitat lui Cioloș să nu aplice reducerile preconizate la capitolul taxe și impozite pentru acest sfârșit de an, pentru că așa și pe dincolo: îi aștept pe entuziaștii votanți ai penalului șef de partid penal să iasă pe stradă și să-și arate supărarea pentru că au fost atât de ordinar păcăliți!
   Eu, eu și mulți alții așteptăm minunea, dar ea nu se va întâmpla: psd-ul măcar nu le va tăia pensiile, va crește numărul de ajutoare sociale și va cere o lege specială prin care județul Teleorman să poată fi transformat în județul ajutorului social, adică orice locuitor al lui să primească un ajutor de la stat, pentru simplul fapt că există și că aRE un concetățean penal-model sau model-penal!

   Lăsând deoparte gluma amară, putem spune că trăim o premieră: câștigătorii alegerilor încep să dea înapoi și să arate că și-au mințit votanții, chiar înainte de a pune mâna pe putere!

   Ω

   Nu este decât asta o premieră, restul sunt tot cele vechi: abramburica, bănicioiu, oprea, firea ...
   LACUNELE SISTEMULUI DE EDUCAȚIE ÎȘI ARATĂ REZULTATELE, TOVARĂȘI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu