Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 februarie 2018

Heil dragnea!

   Fostul TT, devenit între timp un simplu tt care abia a învățat să strige Heil dragnea, a primit un răspuns dezamăgitor: CSM-ul a refuzat să dea curs cererii de revocare a procurorului șef al DNA! Este adevărat că votul a fost strâns, dar tot în defavoarea pesede-ului s-a dovedit: când spun strâns, vreau să spun că dintre cei șapte magistrați care au votat, șase au râs de penibilul argumentelor tt-ului votând NU și unul singur le-a susținut prin vot! Adică, singurul care a votat pentru revocarea lui Kovesi a fost ... ministrul justiției florin toader sau tudorel iordache ori cum l-or fi chemând șefii partidului la ordin!

   Este penibil și pueril ca un așa zis profesionist al dreptului să prezinte materialul acuzator realizat de cine știe ce politruc de la Videle sau Roșiori și să nu aibă rușinea de a-l respinge și de a-l denunța, eventual prin demisie!
   Faptul că CSM-ul a refuzat să bată din călcâie și să asculte orbește ordinul de partid demonstrează pe de o parte că mai există o șansă (mică, dar există) și pe de alta că numirile politice în funcții publice trebuiesc interzise prin lege!

   Ω

   Conducătorii pesede-ului se vor zbate și mai tare să ucidă DNA-ul, acest ghimpe care consideră în continuare că furtul de partid este tot furt și că banul public nu aparține șefilor aleși sau numiți, ci cetățenilor (ce prostie!!!)!
   Asta este, vom vedea ... a propos, pesede-ul a auzit într-un film că ce nu te omoară, te întărește: le recomandăm verde de Paris ... că pare mai occidental!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu