Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 aprilie 2019

Galeria ororilor

   În spiritul prostului gust cu care deja ne-a obișnuit, proTV-ul a mai adus un monstru pe ecran: „Cântă acum cu mine” adică ... Și dacă de obicei participanții/concurenții sunt cei care joacă rolul de bau-bau, acum, loredana groza cea lăsată din brațe de post, la concurență cu alte 99 de vedete și „vedeți” reprezintă un summum de prost gust și o culme a mahalagismului! Pentru cine a ratat noua prostie proTV (felicitări!) trebuie să spunem cum stă treaba: în fața unei tribune (panel în imbecila nouvorbă românească) garnisite cu una sută vedete (?!?!?) vin pe rând niște amatori și cântă. Cântă săracii cum pot: unii mai bine, alții mai puțin bine, în sfârșit, după posibilități mintale și interpretative: felicitări pentru curajul de a se urca pe scenă cu riscul de a se face de râs! 
   Dar oroarea absolută, MAREA GALERIE A ORORILOR, este tribuna judecătorilor! Oameni buni, trebuie să-i vedeți pe „specialiști”, pe așa zișii specialiști! 
   Trebuie să-i vedeți și dacă mai puteți, să-i și ascultați! 
   Trecând peste aspectul monstruos al majorității necunoscuților ce se dau cunoscători, discursul lor ar putea fi delicios de nostim dacă n-ar fi de-a dreptul grotesc: nouvorba face ravagii, capacitatea intelectuală în mod evident redusă eclipsată de o înșiruire de adjective cu sau fără rost, gestica absurdă, totul face ca acel „panel” să fie o adevărată galerie a ororilor! 
   Cea mai bună dovadă în sensul celor spuse mai sus, este chiar ex favorita postului, madame groza, cea care de la duetul cu Caramitru nu a mai spus în realitate nimic semnificativ muzical și care și-a scormonit bine mintea și a ajuns la concluzia că a pierdut teren din cauza aspectului ... că în rest este perfectă! Așa că și-a injectat buzele, și-a injectat sânii, și-a injectat tot ce se putea injecta de a ajuns să arate ca omulețul Michelin: o injecție pentru mai multă minte nu a apărut încă, nu? Și chiar dacă ar fi apărut, pe cei mai mulți nu-i interesează, sunt convins!

   Ω

   Așadar, să vedem ce ne-a pus proTV-ul în această galerie a ororilor: o reclamă la anvelope, travestiți, femei cu barbă, oameni elefant, piticii luptători, înghițitori de săbii, faimă din țâțe goale, machiaj strident, scălâmbăială, femeia șarpe, dresorul de purici, etc, etc, etc! 
   Adică un bâlci sinistru!

   Vă rog să nu îmi spuneți ca dacă nu-mi place ce văd să schimb programul, pentru că lucrurile nu stau așa cum ne lasă posturile TV de înțeles: ele nu ne dau nimic gratuit, eu sau tu sau noi plătim toate prostiile pe care ni le dau deștepții din televiziuni, acestea trăind din banii din publicitate, publicitate care se decontează în final în prețul produselor, preț pe care-l plătim TOT NOI!
   Deci am dreptul să cer, nu credeți?
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu