Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 aprilie 2019

Valoarea unui nimic

   Nervii încep să-l lase pe el comandante dovedind astfel că nu este rezistent decât la pseudo stresul generat de cererile irinucăi! După ce în Moldova a făcut prostia impardonabilă de a numi un cetățean „nimic”, concetățenii „nimicului” se întorc din ce în ce mai fățiș împotriva lui: huiduieli în fieful istoric al pesede-ului, zâmbete forțate, un bufon regal care să-i deschidă calea, o țață uitată pe peron, etc, etc, etc! În ritmul ăsta, dracnea va rămâne în scurtă vreme numai și numai cu băieții din SPP, băieți care am impresia că ar face și ei pasul în spate.

   Așadar, marginea prăpastiei se apropie de dracnea cu o viteză mai mare decât cea cu care fuge el de pușcărie: când se va atinge distanța critică la care nu mai poate evita căderea? Este încă greu de spus, dar după cât de tăcute sunt țațele guvernamentale care ne învățaseră „iele” cum face politică „Vlașca și Teleormanul”, cred că în scurtă vreme se vor împuțina numerele de TR din circulația bucureșteană.
   Lăsând acum gluma la o parte, să-i recunoaștem lui dracnea meritele:
LA 30 DE ANI DUPĂ cEAUȘESCU, A REUȘIT PERFORMANȚA DE A UNI DIN NOU 
ROMÂNII ÎMPOTRIVA UNUI DUȘMAN COMUN!
NU CREDEAM CĂ ESTE POSIBIL, DAR dracnea A REUȘIT!
FELICITĂRI!

   Ce se va întâmpla mai departe?
   Justiția cea terfelită se poate revanșa pe 20 mai, aruncându-l pe nimicul dracnea la gunoi și odată cu el întregul aparat oltenesc cu care a acaparat cel mai mare partid românesc al momentului cu unicul scop de a se salva de la pușcărie și de a căpăta permis de continuare a șmecheriilor cu care este obișnuit!

   Ω

   Ce va fi?
   Dacă penele-ul își permite organizarea unui meeting electoral la Alexandria și nu s-a auzit nici o huiduială, dacă pesede-ul este nevoit să aducă lăutarii ca să acopere părerile oamenilor la adresa partidului și conducătorilor săi, atunci înseamnă că ne așteaptă vremuri interesante: 
DIN PĂCATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu