Faceți căutări pe acest blog

marți, 2 aprilie 2019

Ocluzie intelectuală?

   Aflăm cu mândrie patriotică despre ultimele mărețe realizări ale măreților noștri conducători din mărețul pesede!
   Aflăm și, ca orice om normal, ne minunăm! 
   Ei bine, prima gogoașă lansată de pesede (presupun că vor să fie o întrebare la referendumul din 26 mai!) este aceea privind fusul orar al României: după bunul exemplu al fraților noștri iranieni, afgani, sri lankezi sau indieni ori venezueleni (dar mai sunt și alți frați), guvernul se gândește serios că România, care deja este alandala și ieșită din rândul lumii, ar putea face definitiv pasul către ciudățenia Europei, devenind singura țară de pe continent și bineînțeles și din Uniunea Europeană cu fus orar la 30 de minute! La ce ne-ar ajuta asta? Exact la ce ne ajută și guvernul pesede, adică la nimic sau mai mult decât atât, exact după modelul guvernului țaței veorica, mai mult ar încurca decât ar ajuta: dar nu este asta o problemă, că-l pun ei pe teodorovici să sune la Moscova, să ceară aprobare ... 
   Ați observat sper că am vorbit despre realizări mărețe, adică la plural: deci, care este cealaltă cel puțin încă o realizare?
   Această a doua realizare măreață, aflată tot la stadiu de propunere și eventuală întrebare la referendum, privește direct Bucureștiul, bucureștenii și ocluzia intelectuală a blondei voluntare pentru postul de președinte al republicii (trompete, tobe, triangluri):
BLONDA firea!
   Și acum, pentru că aplauzele au încetat, să vedem ce propune cel mai prost primar al Bucureștiului: pentru că traficul este aglomerat, pentru că nici cu poliția nu se mai poate duce ușor la primăria generală, pentru că lumea îi arată un anumit deget în trafic, pentru că firma aceea de kkt făcută pe banii noștri doar dă lucrări în subcontractare și suge bani de la buget, pentru că toate astea trebuiau să poarte un nume, ele se vor numi
CIRCULAȚIE ALTERNATIVĂ VINEREA!
   Adică, la 30 de ani de la revoluție și moartea „siniștrilor”, se găsesc niște imbecili de votanți să ne-o pună pe tută primar, pentru ca ea în loc să rezolve o problemă, să vină și să interzică ceea ce cred ea și acoliții ei că generează acea problemă! 
   Este greu de spus dacă cine vine cu o asemenea idee are vreun pic de minte, însă văzând de cine este înconjurată și pe cine ne-au adus votanții pesede la conducerile de orice fel din țara asta, tindem să credem că este vorba despre un handicap mental sever! 
   Adică vii cu kkt-urile alea de garduri la UN METRU de liniile de tramvai, mănânci astfel o bandă din carosabil, dar te întrebi de ce nu se circulă mai bine? 
   Vii tu, cu mintea ta blondă și ocluzionată și în loc să urci autobuzele pe linia de tramvai și să le scoți astfel din trafic și din aglomerație pe o bandă NUMAI a transportului în comun, te miri că este haos? 
   Pui tu primărie deșteaptă la suprafață mulțime de  mijloace de transport în comun când dedesubt ai metroul, dar te întrebi de ce este aglomerație? 
   Lași intersecții majore ale Bucureștiului să funcționeze pe un semafor nenorocit și pe prioritate dar nu pricepi de ce nu merg lucrurile? 
   În lipsa centurii orașului aduci tot traficul greu în București și chiar în centru, dar te întrebi de ce se circulă greu? 
   Ai carosabil la dispoziție dar îl lași transformat în parcare pentru că TU nu vrei să construiești parcări, dar vrei să-mi interzici mie, contribuabil la taxe și impozite să-mi folosesc bunul pentru care plătesc? 
DACĂ NICI ASTA NU ESTE DOVADĂ DE IMBECILITATE, ATUNCI MERITĂM SĂ-ȘI UMPLE TOȚI APROPIAȚII CU BANI, NUMINDU-I ȘEFI ÎN  COMPANIILE MUNICIPALE ȘI PERMUTÂNDU-I ÎN MINCIUNILE ALEA DE CONSILII DE ADMINISTRAȚIE!
CHIAR MERITĂM!
   Și mă rog, cum vrea ea să facă? 
   Cu soț și fără soț, cu X sau fără, cu Ț sau fără Ț? 
   Și cui i se aplică? 
   Particularilor?
   STB sau cum dracu-i mai spune astăzi, cum va circula?
   Dar mașinile de aprovizionare? 
   Celor cu gioarsele lor înscrise în Bulgaria, ce regulă li se aplică?
   Dar provincialilor?
   Însă, dacă aglomerație este de la 8 la 18, de ce nu interzice dumneaei în acest interval circulația? Ce rost are să nu circul la 1 noaptea când traficul este la 25% din cel de zi?

   Ω

   Un an are circa 52 sau 53 de săptămâni: asta înseamnă că nu voi circula (după mintea comunistă a pesedistei de firea) 26 de zile din an, adică peste 7% din timp: dacă mă gândesc bine, ziua de vineri, este una aparte în calendarul românilor (dar tutele nu au idee de chestii din astea!) fiind ziua în care unii fug din orașul ăsta devenit și mulțumită lor mizerabil, în timp ce alții își fac cumpărăturile de sfârșit de săptămână! Așadar, cele șapte procente matematice, au în ecuația bucureșteanului putere de cel puțin 15%: cum facem, ne dă banii înapoi? Sau dă pesede-ul o ordonanță de urgență și lungește anul?
EI BINE, CREDEȚI SAU NU, AM GĂSIT SOLUȚIA, IAR ASTA CHIAR ESTE OPRIREA CIRCULAȚIEI:
A CIRCULAȚIEI SANGUINE A CAMARILEI ȘI
 A BLONDEI PRIMAR CARE O PATRONEAZĂ!
   
   P.S. Bucureștiul, mulțumită imbecililor și hoților din administrație a rămas mult, mult prea mult în urma altor orașe românești unde de urbe se ocupă oameni cu adevărat dedicați orașului și care nu văd funcția de primar doar ca o treaptă spre demnități mai înalte! Vai de noi ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu