Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 aprilie 2019

veorica, prințesa războinică

   Regele Iordaniei a denunțat în ultima clipă deplasarea la București, Marocul mârâie, Palestina abia așteaptă un nou obiectiv pentru copiii îndoctrinați în școlile coranice, iar țața veorica ce-mi făcea? țața veorica dară, vorbește pre limba ei, adicătelea vorbește fără să știe ce spune, se bâlbâie, face prostii peste prostii sperând ca Netanyahu să mulțumească în viitor, cândva pesede-ului cu un nou rând de consilieri politici și electorali! 
   Iar din toată povestea asta, rău cine iese?
   Așa cum ne așteptam deja, Iohannis pentru că a declarat-o ignorantă!
   Poate cineva ar trebui să-i explice țaței de Videle ce-i ăla un sinonim și să-i pună în mână un dicționar, să afle cum se mai spune la IGNORANT!
VĂ ROG SĂ-I DAȚI UN DICȚIONAR ȘI NU UN CALCULATOR, 
CĂ DACĂ VREA SĂ OMOARE VREO MUSCĂ 
ORI VREUN ȚÂNȚAR ...
   Așadar, dintr-o dată ne-am îndrăgostit de Israel! Asta în principiu nu-i rău, dar de ce să stricăm relațiile cu lumea arabo musulmană?
NUMAI ȚAȚA veorica ȘI pesede-UL ȘTIU DE CE A FOST NEVOIE DE ÎNCĂ O PROSTIE 
PENTRU A-ȘI DEMONSTRA „IGNORANȚA”!
CHIAR NU ERA NECESAR, ȘTIM CE LE POATE PIELEA!

   Ω

   A propos de ignoranță: proaspăt bolnavul dracnea ține să ne demonstreze că pesede-ul și el personal se tem de un eventual referendum - altfel nu se explică modul rudimentar și mahalagesc în care tratează subiectul și nici discursul rural la adresa președintelui!
   P.S.1 Atâta timp cât este lăsată liberă, vv dăncilu` va lovi din nou? Da, problema este când și unde, nu dacă!
   P.S.2 Este doar părerea mea personală ...
   P.S.3 Ultima oră: ca să nu-i contrazică pe cei care o descriu drept analfabetă, a mai tras țața veorica un dezacord ... mamă, mamă - cu așa ceva nu se face nici pasul de la a opta la liceu, de bac nici nu mai vorbim!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu