Faceți căutări pe acest blog

vineri, 19 iunie 2020

Mai mare plânsu`!


   Am ascultat siderat o știre proTV. O știre sau o statistică. O statistică sau o ce vreți dumneavoastră, pentru că de ceva vreme, de niște ani de fapt, la proTV nu le mai poți deosebi ...
   Am ascultat așadar o știre statistică, una care spunea că în urma unui studiu de piață făcut de cineva, persoanele sub 35 de ani parcă se informează în special din Online iar cele peste 55 de ani în special de la TV. Interesant este că din modul în care era prezentată știrea aceasta statistică, înțelegeai că proTV este leader autoritar pe piața știrilor din România și că cei care se informează online o fac de fapt tot de la știrile proTv, dar online! Cine o fi gândit astfel? Nu știm, dar dacă nu a făcut-o din greșeală, atunci este de rău!
   Ei bine, dacă studiem programul de știri al proTV constatăm fără surprindere că de ani de zile el se bazează pe imagini trimise de amatori, pe accidente, pe județul Dâmbovița, pe furăciuni de pe youtube și altele asemenea iar rubrica sport este compusă din fotbal la care se adaugă fragmente minuscule din interviuri cu diverși indivizi din sfera fotbalului, sparte în fragmente minuscule, mai scurte decât descrierea ineptă a prezentatorului! Era să uit: tot la sport mai sunt băgate și niște rahaturi ciupite de ici de colo cu câini savanți, pisici pe plăci de surf și nelipsitele curviștine dispuse să-și arate cele mai intime părți proaspăt siliconate! Dar, pentru că nu este suficient, știrile proTV sunt neschimbate timp de cel puțin 24 de ore: a propos, noaptea nu se întâmplă în lume nimic, așa că știrile de ieri de la prânz sunt perfecte pentru următoarea dimineață! De burtieră și greșelile îngrozitoare făcute de coafeza pusă să scrie acolo să mai vorbim? Mai bine nu ...
   Concluzia este că în ziua de astăzi, când important nu este să faci ci să te lauzi cu ce ai putea face dacă ai putea, ai fi lăsat, te-ar duce capul, etc, proTV-ul, după ce a pierdut mulți oameni, după ce a ajuns la nivelul unei televiziuni locale, încearcă să ne păcălească spunându-ne ce-ar putea face ei dacă nu ar trebui să muncească, dacă i-ar duce capul, dacă ar cumpăra câte o știre și nu ar trăi numai din gratuitățile internetului!
   Un exemplu?
   Iată-l: în SUA forțele de ordine se luptă cu protestatarii de zici că-i război civil iar proTV-ul ne dă știri cu ursuleți salvați și sportive plecate la cumpărături, în Rusia este o adevărată dezbatere legată de „Strategia de apărare a României” care numește Rusia stat ostil iar proTV-ul ne dă un accident în Dâmbovița și trei case inundate pe altundeva prin țară, pe unde au un reporter mai harnic!
   Crede cineva că proTV online rupe gura târgului?
   Astăzi când există atât de multe surse de informare independente?
   Să fim serioși!

  

   Acest post TV care pe vremuri făcea istorie, a „scăpat” de profesioniști și a rămas cu murăturile care nu-și găsesc de lucru prin alte părți! Emisiunile sunt din ce în ce mai slabe, filmele sunt în reluarea reluării, știrile nu depășesc nivelul Fierbinți TV dar ei se laudă, în speranța că vor obține ceva de la un posibil viitor patron!
   Mare păcat că au ajuns să trăiască cu gândul la pseudo sondaje de piață!
   Mare păcat că a fost distrus un post de TV de mare calitate!
   Mare păcat că s-au dispersat în cele patru vânturi profesioniști adevărați!
   Mare păcat că în conducere cineva ne crede în stare să mai urmărim Las Fierbinți la a zecea lui reluare!
DACĂ POSTUL AR DISPĂREA ACUM, NICI N-AM BĂGA DE SEAMĂ!
   Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu