Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 aprilie 2013

Entr’acte - S-a terminat ! Deci aşteptăm !


   Aşteptăm Campionatul Mondial !

 

   S-a încheiat Open-ul Chinei : la snooker , bineînţeles !

   Finala ne-a adus un spectacol de zile mari : Selby contra Robertson ; nu contează cine a învins , jocul – plin de dramatism – a fost de-a dreptul captivant şi cu un curs neaşteptat ! Pe undeva , este de înţeles dacă ne gîndim că s-au întîlnit jucătorii de pe locurile unu şi trei în clasamentul mondial .

   Ei bine , turneul odată încheiat , să vedem ce am învăţat noi de aici : am învăţat că în China roşul este la mare cinste în continuare (chiar fără a fi imperial) ; am învăţat că la nevoie sala se poate umple şi cu spectatori aduşi cu sindicatu’ (altfel nu înţelegem căscaturile unor aşa zişi pasionaţi ai jocului) , cu condiţia ca turneul să se joace unde trebuie iar despre China să se vorbească din nou ; am învăţat că generaţiile par să se schimbe (Williams şi Higgins părăsesc din ce în ce mai rapid competiţiile) ; am învăţat că lui Ronnie O‘Sullivan nu-i va fi uşor de loc după pauza asumată ; drept care îi urăm succes dar , cel mai mult şi mai mult îi urăm să nu se facă de rîs !

   În rest , nimic important , nici un eveniment demn de a atrage atenţia : nu s-au înjurat de mamă , nu şi-au dat cu tacul la gioale , nu au iubite noi !

  Ω

   Plicticos , nu ?

   P.S. Ca să nu ne plictisim , eurosport Ro , ne taie din nou elanul în momentul culminant al finalei (fără să ne anunţe , fără nimic) , înlocuind brutal , primitiv şi nepermis programul deja început , cu (se putea altfel ?) FOTBAL !
   Este cunoscut interesul major pe care îl reprezintă pentru noi campionatul leşesc !
   Sau nu-i aşa ?

   Dacă nu ştiţi , răspunsul se află

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu