Faceți căutări pe acest blog

joi, 27 august 2015

Jihadul - o cruciadă inversă!

   Jihad pașnic?


   În ultima vreme, Europa este zguduită de un nou fenomen: exodul refugiaților goniți din casele lor de luptele și ocupația Statului Islamic (SI). Situația refugiaților, pe cale să devină o tragedie umanitară, prilejuiește fotografilor cadre ce vor fi sigur premiate. Mai dă posibilitatea unor organizații umanitare să strângă fonduri (!!!) și să-i ajute pe bieții refugiați. Pe lângă toate astea, ajută opinia publică să înțeleagă cât de păguboasă este politica Uniunii Europene de a încerca să ființeze ca stat unitar fără conducere și legi unitare.
   Numai atât?
   Nu, nici gând, exodul refugiaților ne arată că lumea nu este pregătită să înțeleagă ce se întâmplă și că (din păcate) conducătorii noștri nu sunt mai breji!
   Așadar, scurte concluzii ...
- oamenii fug de frica SI
- toți se îndreaptă spre Europa (?)
- toți vor în vestul european
- toți găsesc călăuze care să-i treacă frontierele
- toți au mii de € sau $ pentru a-și plăti drumul
- toți reușesc să supraviețuiască unui drum extrem de greu, periculos și lung
- toți urmează aceleași trasee (Siria, Turcia, Grecia, Macedonia, Ungaria ... sau peste Mediterana, prin Italia, Franța sau aceeași Grecia etc, etc ...)
- toți se pot hrăni de-a lungul drumului
- toți se mișcă la unison!
   Sunt convins că în spatele miilor de refugiați pe care-i vedem noi la televizor se ascund și multe tragedii, dar ceea ce a ajuns pe țărmurile Europei, este deja extrem de mult: așadar, dincolo de drama umanitară, dincolo de copiii mici puși în fața grănicerilor ca un scut și ca o cheie, dincolo de sufletele năpăstuite de greul drumului și al înfometării, ce se ascunde?
   Ce se strecoară acum dinspre lumea islamică spre Europa creștină? 
   Dintre sutele de mii de amărâți goniți încoace de mizerie și greutăți, câți sunt de fapt sub acoperire?
   Câți dintre ei sunt agenți adormiți ai SI?
   Și câți dintre ei, chiar dacă nu sunt, pot deveni?
   Organizațiile umanitare care își fac un titlu de glorie din strângerea de fonduri și supravegherea refugiaților, au idee câți teroriști și potențiali teroriști introduc acum într-o lume prea bulversată ca să-i refuze?
   Sistemul organizatoric european, sistem creat pentru oameni civilizați și cu respectul pentru lege, a fost pus în genunchi de miile de refugiați care nu au nici o lege: între timp, o mână de așa zise suflete mari, se dau de ceasul morții că Macedonia nu i-a lăsat să treacă sau că Ungaria nu vrea refugiați! De ce s-ar face aceste organizații stăpâne pe politica unor state, nu pricep, dar de ce trebuie ca cineva să poarte de grija altcuiva pur și simplu pentru că așa vrea un grup de oameni care au hotărât ca așa este „corect politic” și uman, chiar că nu pot înțelege! Nu trebuie să uităm cât de deranjați au fost occidentalii de câteva mii de țigani ziși din România (deși știm bine că nu toți erau români): să-i vedem acum pe domnii INIMĂ MARE cum se vor descurca cu milioane, mai ales că țiganii au venit, au cerșit și au plecat, în timp ce sirienii și ceilalți ca ei vin ca să rămână și nu se vor gândi să mai plece în mizeria lor de acasă!
   Atunci când NATO s-a amestecat în viesparul lumii arabe judecând totul cu mintea de albi creștini, nu a reușit să înțeleagă adevărul evului mediu în care trăiau (și trăiesc încă) cei mai mulți musulmani. Cu mintea întunecată de nevoia de petrol ieftin și de teoriile imbecile ale „corectului politic”, sub conducerea unor inculți, au hotărât occidentalii să se joace cu o cultură pe care nu au înțeles-o atunci și nu o înțeleg nici astăzi: nu au priceput că musulmanii nu erau oprimați de un Saddam Hussein ci că este o formă normală de guvernare în orient, nu au putut crede că Libia așa se simte bine, nu pot înțelege nici astăzi că orientul a fost forțat să se democratizeze dar că trăiește forțat în secolul XXI cu nostalgia emiratelor și viziratelor de altă dat! Ben Ali, Hosni Mubarak, Muammar Gaddafi, se purtau poate ca niște clovni pentru conducerea NATO, dar păstrau liniștea și ordinea în regiune: astăzi, după ce Madeleine Albright ne-a arătat cât de puțin știa ea despre lume dar că era foarte bine proptită politic, după ce cele mai puternice state din lume nu au putut înțelege că diferențele culturale sunt majore, ne mirăm că Europa este asaltată de o adevărată armată islamică! Ne mirăm și din nou nu reacționăm suficient de ferm și nici la timp: această armată care ne ocupă pașnic, aduce cu ea Jihadul! În momentul în care se vor fi stabilit în noul teritoriu, vor cere drepturi, vor cere moschei, vor cere orice le va trece lor prin cap, terminând cu a cere desființarea unor publicații de tipul Charlie Hebdo, sau cu interzicerea glumelor cu ... profeți, etc, etc!
   Crezând că este bine ceea ce face o mână de „ajutători de meserie” și că este singura soluție, un continent întreg tace și privește neputincios cum o armată mai mare decât a lui Timur Lenk i se revarsă peste frontiere, cea mai avansată civilizație de tip creștin se lasă ocupată de o masă de manevră fals pașnică, o cultură abia ieșită dintr-o criză profundă, în loc să se spele pe mâini sau să rezolve criza la sursă, se pregătește să cheltuiască resurse pe care nu le are, oarbă la amenințarea majoră care o paște și surdă la declarația de război ce deja i s-a făcut!
   Jihadul a început, Jihadul va fi victorios dacă UE nu se trezește și dacă nu rezolvă criza refugiaților: în ce mod? Unul din două: sau nu se amestecă și refuză să-i primească sau se forțează și termină odată pentru totdeauna cu SI și alte organizații asemănătoare, obligând astfel refugiații să se „refugieze” în propriile lor țări!

   Ω

   Europa s-a păstrat creștină pentru că în 1529 Soliman nu a reușit să ia Viena.
   La fel s-au petrecut lucrurile în 1683, când aceeași Vienă a rezistat din nou!
   Acum, Europa își deschide DE RUȘINE porțile în fața cuceritorilor veniți din orient: cum se va termina povestea? Câți teroriști au infectat deja bătrânul continent? Cum vor face față serviciile sociale? Cât va mai rezista Eurotunel-ul? În ce mod va putea fi hrănită și adăpostită hoarda aceasta ce seamănă cu Cruciada copiilor și săracilor?
   Încă nu știe nimeni, dar cu siguranță cineva va cere fonduri ... și le va primi!
   Așteptăm să vedem finalul acestei cruciade pe dos:
ABIA A ÎNCEPUT!

   Comandanții din spatele mulțimilor își freacă mâinile cu satisfacție:
Al Qaida a fost nimic pe lângă ce le reușește lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu