Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 august 2015

Un om, un sistem

   Am văzut, dar nu mi-a plăcut!


   Examenul dat de viitorul ambasador SUA în România în fața comisiilor senatoriale, a fost într-un fel și un examen al nostru în fața noastră!
   Iar dacă viitorul ambasador l-a luat, românii și România l-au picat: iată de ce!
   La sfârșitul discuțiilor cu diplomatul propus pentru București, cineva i-a atras atenția asupra faptului că acolo, la sălbatici (la noi acasă adică!) este o fătucă pe numele ei KOVESI, pentru ca apoi să-i atragă atenția că respectiva duduie face dreptate cu barda prin țară (un fel de Vlad Țepeș) și să-l roage să aibă grijă de dumneaei!
   Pentru cine nu a fost atent, vom traduce spusele respective, demonstrând ce anume a fost atât de deranjant și la adresa cui!
a) Șeful DNA-ului, LC Kovesi este văzută ca principalul pilon al justiției anticorupție în România!
Așadar, Kovesi și nu sistemul pe care îl conduce!
Așadar, există temerea ca odată cu eventuala dispariție a persoanei cu voință, să dispară și sistemul anti corupție!
b) Nu sistemul este perceput ca realizator și ordonator al anchetelor în marea lume politico economică, ci O PERSOANĂ!
Totul depinde de o singură persoană?
c) Persoana pe numele ei LC Kovesi este într-un real pericol, cerându-se ambasadorului SUA la București să o sprijine și chiar să o protejeze!
Înțelegem de aici că treaba-i groasă și că există posibilitatea să vedem atentate sau accidente sau explozii de gaze atâta timp cât „nebuna” nu se potolește!

   Ce știu de fapt americanii iar noi nici habar nu avem?
   Cât de adânc au pătruns corupția și vânzarea interesului public în statul român dacă o persoană a ajuns atât de importantă în ochii (încă) celui mai puternic stat din lume?
   Ce bombe de presă ne mai pregătește casa de filme DNA atâta timp cât sub conducerea regizorului Kovesi scenariștii sunt încurajați să scrie singuri?
   Întrebați dumneavoastră dacă am luat examenul?
   Nu, nu l-am luat!
   Atâta timp cât contează cine conduce, înseamnă că sistemul este șubred și permite schimbarea după cum bate vântul voinței unui șef: un sistem solid și cu o funcționare corectă și onestă poate funcționa absolut singur - se pare că la noi încă nu este cazul!

   Ω

   Cât de mare este pericolul rusesc dacă știind toate aceste mizerii ale statului mafiot, americanii totuși au instalat baze militare aici?

Un comentariu:

  1. Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your further post thanks once again.

    Here is my webpage :: Farmville Harvest Swap Hack

    RăspundețiȘtergere